📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tych to podziwiam...
@up
to Ty za nim jedziesz i to nagrywasz?
to Ty za nim jedziesz i to nagrywasz?
komornik go posłał stówke od ręki dostał !
@gumol hipsterskie cioty a wsiadł byś pizdusiu na taki rower to byś zrobił krwawy slad swoja brzydką buźką na asfalcie po średnio 2 sekundach
przeminie jebana moda na histerzenie to i przeminie moda na rowery co im kurwa do rurek pasują. A torowe rowery świetna sprawa polecam chociaż spróbować każdemu kto lubi czasem kolarzować.
To nie jest ostre tylko kolarka panowie znawcy. Na ostrym nie ma czegoś takiego jak przerwa w pedałowaniu...
Nienawidzę tych wozignojów co jeżdżą na ostrym po mieście. Przecież to jest rower treningowy a nie uber-undergroudowy środek lokomocji. Koło w ryj takim idiotom
Nienawidzę tych wozignojów co jeżdżą na ostrym po mieście. Przecież to jest rower treningowy a nie uber-undergroudowy środek lokomocji. Koło w ryj takim idiotom
od_chleba napisał/a:
To nie jest ostre tylko kolarka panowie znawcy.
Sam jesteś jak ta kolarka, a o jeździe na ostrym nie masz pojęcia.
Koleś jedzie na ostrym w poślizgu, tak się hamuje na ostrym, ciężar ciała na przód, blokujesz napęd i lecisz w poślizgu...
od_chleba napisał/a:
To nie jest ostre tylko kolarka panowie znawcy. Na ostrym nie ma czegoś takiego jak przerwa w pedałowaniu...
Jak się ma coś więcej w głowie niż kisiel to jazda na takim rowerze jest porównywalnie bezpieczna do jazdy na zwykłym rowerze.
Jak nie widziałeś jak się hamuje na rowerze z takim napędem wykorzystując własnie napęd to wpisz na yt 'skid fixedgear' albo inne ostorkołowe określenie i się napaczaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów