📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Nie wiem dla którego z tych gości większy podziw ;o
zukennuken3d napisał/a:
Kurwa ze tez nie trafil w ryj
Nie trafił w ryj, bo to
zukennuken3d napisał/a:
Skill w golfa
Drift golfem? Skąd Ty w ogóle wziąłeś tylnonapędowego golfa? Dużo części z prawdziwych samochodów trzeba było przełożyć?
Jak ona dziwnie leci, pod kątem ostrym do kija w momencie uderzenia.
Unrecordable napisał/a:
Nie wiem dla którego z tych gości większy podziw ;o
Dla tego który to tak fajnie zmontował. Chociaż widać że piłeczka nie startuje z poziomu ziemi, a trochę wyżej
Nie chwaląc się,z kumplami grałem w rzutki stojąc pod tarczą,ale nas można zrozumieć.Byliśmy kompletnie najebani,nawet nas nie zniechęcił fakt wbicia się lotki w czoło kumpla,no ale nas można zrozumieć.
Nie chwaląc się,z kumplami grałem w rzutki stojąc pod tarczą,ale nas można zrozumieć.Byliśmy kompletnie najebani,nawet nas nie zniechęcił fakt wbicia się lotki w czoło kumpla,no ale nas można zrozumieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów