I jak tu być Naziolem, kiedy kebaby takie dobre. Wysłał dzieciaka, bo bał się, że Turek doda 'coś od siebie'
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
I jak tu być Naziolem, kiedy kebaby takie dobre. Wysłał dzieciaka, bo bał się, że Turek doda 'coś od siebie'
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale w ogóle co to za zjebane przekonanie, że jak się czegoś/kogoś nie lubi, to automatycznie trzeba negować wszystko co jest z tym kimś/czymś związane? Co za skończony imbecyl to wymyślił i na jakiej podstawie?
Słaba prowokacja. Jak nienawidzić? Po prostu... za tą całą maniane co odpierdalają na świecie. I taka mała uwaga. Koleś ma nick Aleshar i dołączył 40 min temu. Kozy jebać, a nie zawracać Sadolą dupę!
Ja pierdolę tak jak przedmówca, jakiś jebany lewacki fejk
BongMan napisał/a:
Ale w ogóle co to za zjebane przekonanie, że jak się czegoś/kogoś nie lubi, to automatycznie trzeba negować wszystko co jest z tym kimś/czymś związane? Co za skończony imbecyl to wymyślił i na jakiej podstawie?
Ludzie prości przystępują do subkultur bo potrzebują jakiejś idei, jakichś zasad i celów napędzających im życie: kibole napierdalają się ze sobą w imię klubu, skini napierdalają pedziów i czarnych, fani szachów napierdalają w te śmieszne zegary a punki i metale... się nie myją Cokolwiek by nie robili podporządkowane jest to zbiorowi zasad: kibice Polonii nie chodzą kibicować na mecze Legii (nawet gdyby grała w Lidze Mistrzów), pedzie nie tykają się lasek a skini nie kumplują się z czarnymi. Krzycząc dzień w dzień swoim ubiorem, naszywkami, biżuterią itp. "Jebać czarnych" a potem idąc do Turka na kebsa łamie się schemat swojej subkultury i nie jest się tym samym wiarygodnym w oczach sobie podobnych współsubkulturowiczów. Nie można być skinem czy punkiem na 50%, nawet 99% to za mało - albo jesteś całkowicie podporządkowany subkulturze albo jesteś pozerem, a pozerów ŻADNA subkultura nie toleruje (poza oczywiście subkulturą pozerów
Kiedyś skini byli też czarni. Problem w tym że znalazło się paru polityków którym było brak bojówki i tak o to od Anglii rozlazła się zaraza zwana bonehead. Kiedyś skini nie widzieli problemy z czarnymi w paczce.
Polecam This is England.
Ale skin łasy na kebsa zawsze na propsie + używa celta wiec może nie naziol ale nacjonalista na bank.
Polecam This is England.
Ale skin łasy na kebsa zawsze na propsie + używa celta wiec może nie naziol ale nacjonalista na bank.
PKS'y w białym, jak się nie mylę koleś kupował w promyku, lepiej było w białej budzie od strony autobusów.
fejk jak chuj. ciekawe skad wzieli obciachowa kurtalke z celtem hahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów