📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
że gościu jest strasznie wrażliwy i niesłychanie poruszył go ten widok, kto wie może zerżnął go ten skrzat co na końcu tęczy siedzi. . . kto wie. . . amerykanie są wystarczająco popierdoleni
Na Jamajce nie ma żyraf...
Talisker napisał/a:
Na Jamajce nie ma żyraf...
a skąd wiesz, że to na Jamajce?
Psychologia opisała już nowy rodzaj fetyszu? Podniecenie wskutek zjawiska atmosferycznego ;D
skrzat co na końcu tęczy siedzi.
Tęcza ma kształt koła...
Psychologia opisała już nowy rodzaj fetyszu? Podniecenie wskutek zjawiska atmosferycznego ;D
Mniej więcej chodzi o to, że koleś dostaje orgazmu na widok "double rainbow". Nie wiem co palił, ale chciałbym tego spróbować!
GKC napisał/a:
Tęcza ma kształt koła...
co ty pierdolisz ? to gdzie w takim razie twoim zdaniem siedzi skrzat z garncem złota ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów