Innowacyjny system rozbieralnych połączeń.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Panie, ale po co?
@up
Żeby było w chuj drogo i w chuj zajebiście
zestaw startowy 1100zł. komplet złączek (20szt.) 400zł. Ja na tym meblu naliczyłem z 60szt.
zestaw startowy 1100zł. komplet złączek (20szt.) 400zł. Ja na tym meblu naliczyłem z 60szt.
Rozwiązanie genialne
Teraz montażyści pójdą z torbami
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Teraz montażyści pójdą z torbami
Kura ale lipa po studiach planowałem pracę w meblowym ;/
Apple juz to opatentował
po co wiertarka, starczy puscic dubstep do przodu i sruby sie beda same zaciskaly, do tylu to wszystkie meble rozleca sie na kawalki
Maderfakermen napisał/a:
@up
Gdzie litr wikolu kosztuje 15-20zł, drewniane kołki góra 50gr/szt i taki mebel, z dobrego materiału, trzeba potem siekierą rozjebać bo inaczej nie pójdzie . Pomysł dobry sam w sobie, ale na chuj do mebli które stoją w niezmienionej formie po parę lat? I tak trzeba narzędziem poskręcać i tak, nawet jak na wkręty/śruby to wkrętarką z reduktorem momentu osiągnę to samo i w tym samym czasie . Na marginesie to wpuszczanie takich wynalazków w płyty drewniane, drewnopochodne bardziej osłabia ich strukture niż wspomniany wyżej kołek + wikol... Lepiej złożyć raz a dobrze.
C'est Ca napisał/a:
Noooo! Wiedziałem, że znajdą się eksperci.
No to pilnie czytaj, może i czegoś się nauczysz .
Ale po chuj. Składanie tradycyjnych mebli jest zajebiście proste. Ktoś kto tego nie potrafi po prostu nie ma jaj.
up, wszystko jest proste, tylko trzeba ruszyc makówką od czasu do czasu. pierdolic przed komputerem kazdy potrafi, tylko ciekawe ile sadoli poradzilo by sobie ze zwyklym wbijaniem gwożdzi albo wkreceniem zwyklego jebanego wkreta. widzialem juz takich ktorzy probowali na lewych obrotach wiec nie zdziwi mnie juz nic...
Gdyby to było skręcane na zwykłe konfirmaty to byłby widoczne na boczkach itd. Można na kołki, ale potem trzeba siekierą, tu fajny patent bo sobie można to rozłożyć, ale trzeba albo wołać fachowca co to nam robił, albo wypożyczyć bo komu potrzeba w domu taki sprzęt...
Dobry patent na meble ekskluzywne (takie nie z Ikei czy innych bezguści). W takich małych dziełach sztuki zawsze sporo pracy jest wkładane na ukrycie łączeń. Dodatkowa sprawa, to że otwierają się nowe możliwości dla projektantów.
Na meble Ikeowe i pochodzne strata pieniędzy.
Kufel za pomysł!
Na meble Ikeowe i pochodzne strata pieniędzy.
Kufel za pomysł!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów