Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać szkolenie specnazu.
Bardziej GRU bo takiego przyjeba by do latania z karabinkiem nie wzięli. Zbyt nieobliczalny nawet na tamte realia.
siwy koziołek z polskiego zoo
aqrat w polskim zoo - kozioł to był żyd Bronisław Geremek
aqrat w polskim zoo - kozioł to był żyd Bronisław Geremek
aaaa faktycznie on był jakimś piesełem
Bardziej GRU bo takiego przyjeba by do latania z karabinkiem nie wzięli. Zbyt nieobliczalny nawet na tamte realia.
Widzę, że jesteś znawcą i fanem GRU
[ Dodano: 2024-12-10, 22:27 ]
Antoni M. wkrótce otrzyma zarzuty prokuratorskie za wielomilionowe przekręty w komisji smoleńskiej, a Jarosław K. m.in. za kierowanie zorganizowaną grupą przestępczą jaką jest pis. Pamiętajmy nazwiska zjednoczonej prawicy, bo tak szybko się skracają do pierwszej literki...
Nie zesraj się Rusku
Dzieci i ruska agentura głosu nie mają. Cicho szaaa Towarzyszu Dupov
Dzieci i ruska agentura głosu nie mają. Cicho szaaa Towarzyszu Dupov
Tak, pamiętam jak już wcześniej mówiłeś że zabronili Ci otwierać ćwierkaczkę.
Nie zesraj się Rusku
Ty jesteś jakiś odklejony. Od paru miesięcy piszesz jaka to Rosja nie jest wielka. Że jak by Ukraina sie poddała nie było by wojny (ma to sens ale nie w twoim pojęciu) i że Rosja do Polski nic nie miała.
Potem pierdoliles o cudownej ruskiej myśli technicznej itp. Jesteś albo chory albo faktycznie Tuska wtyka ale specjalnej troski.
Ty jesteś jakiś odklejony. Od paru miesięcy piszesz jaka to Rosja nie jest wielka. Że jak by Ukraina sie poddała nie było by wojny (ma to sens ale nie w twoim pojęciu) i że Rosja do Polski nic nie miała.
Potem pierdoliles o cudownej ruskiej myśli technicznej itp. Jesteś albo chory albo faktycznie Tuska wtyka ale specjalnej troski.
Jak znowu zaczniesz brać leki to zrozumiesz. Najlepsze jest to, że Tobie nawet nie trzeba płacić za sianie zamętu. Wystarczy dać klawiaturę i dostęp do Internetu
Jak znowu zaczniesz brać leki to zrozumiesz. Najlepsze jest to, że Tobie nawet nie trzeba płacić za sianie zamętu. Wystarczy dać klawiaturę i dostęp do Internetu
Wypierasz się swoich słów? Nie napisałeś jak to ruscy inżynierowie są cudowni? Że Ukraińcy sami się w Buczy mordowali? Kłamco.
Ta ruska kurwa Macierewicz, mógł tak samo skutecznie badać samolot jak nóżki podkłada.
Kałmuku ruskich to masz w u siebie
Kałmuku ruskich to masz w u siebie
Napisz to po polsku. Jak Antoni robisz dla czerwonych?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów