Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:21
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kici-Kici 2024-12-11, 0:22 1
Jakby się ktoś zastanawiał, czy w naszym kraju kiedyś będzie lepiej, to tutaj w tym materiale jest zawarta odpowiedź.
Zgłoś
Michu_XXX69 2024-12-11, 0:43 1
***** *** - ZAWSZE
Zgłoś
Siriuz 2024-12-11, 1:00 1
baronturbina napisał/a:

Wypierasz się swoich słów? Nie napisałeś jak to ruscy inżynierowie są cudowni? Że Ukraińcy sami się w Buczy mordowali? Kłamco.

Oczywiście, że się nie wypieram. Rosyjscy inżynierowie są cudowni i w wiele wskazuje na to, że mordy na cywilach w Buczy dokonali naziole Zelenskiego. To tylko w Twojej głowie coś się nieustannie pierdoli. Dlatego jesteś takim zajebistym trolem

[ Dodano 2024-12-11, 01:02 ]
Michu_XXX69 napisał/a:

***** *** - ZAWSZE

Zgłoś
Antoni79 2024-12-11, 5:09
baronturbina napisał/a:

Napisz to po polsku. Jak Antoni robisz dla czerwonych?

Nie robię dla czerwonych. Po prostu trzymałbym banderowców z dala od nas tak jak ruskich. Tylko handel, żadnych przyjaźni.bNic dobrego stamtąd do nas nie przyszło.
Zgłoś
baronturbina 2024-12-11, 6:27 2
Antoni79 napisał/a:

Nie robię dla czerwonych. Po prostu trzymałbym banderowców z dala od nas tak jak ruskich. Tylko handel, żadnych przyjaźni.bNic dobrego stamtąd do nas nie przyszło.

Bronisz Macierewicza a to agent więc coś ci nie styka chyba. Trzymał byś. Tyle możesz pozostając w strefie życzeniowej.

[ Dodano 2024-12-11, 06:28 ]
Siriuz napisał/a:

Oczywiście, że się nie wypieram. Rosyjscy inżynierowie są cudowni i w wiele wskazuje na to, że mordy na cywilach w Buczy dokonali naziole Zelenskiego. To tylko w Twojej głowie coś się nieustannie pierdoli. Dlatego jesteś takim zajebistym trolem

Jesteś ruskim trollem sam się skasowałeś Towarzyszu.
Zgłoś
BambiPMT 2024-12-11, 6:57 1
Co to za pedały z wianuszkiem?
Zgłoś
Antoni79 2024-12-11, 8:33 1
baronturbina napisał/a:

Bronisz Macierewicza a to agent więc coś ci nie styka chyba. Trzymał byś. Tyle możesz pozostając w strefie życzeniowej.

Macierewicz to głupek służący pisiorom do brudnej roboty, której nikt zdrowy by się nie podjął. Wyjebanie z wojska, Policji, wywiadu ubeków nie było złe. Oni służyli staremu układowi i nic dobrego wolnej Polsce by nie przynieśli.
Zgłoś
Mister_Klex 2024-12-11, 8:55
Kurwa niby dorośli a gorzej jak dzieci. Najgorsze jest to że ścieki telewizyjne pokazują to, i gadają o ty jakby to była jakaś historyczna bitwa.
Zgłoś
pajonk 2024-12-11, 9:03
Jebać prądem jednych i drugich.

Nie ma tym kraju ważniejszych rzeczy do naprawienia?
10 lat po tragedii zarówno jedni jak i drudzy odcinają od niej kupony.
Dajcie zmarłym/zabitym w spokoju leżeć. Byli osiem lat przy władzy i chuja ustalili. Jak chcą to niech dalej poszukują wyjaśnień, ale ganianie się po placu temu nie służy.
Zgłoś
Siriuz 2024-12-11, 10:13
baronturbina napisał/a:

Nie jestem, sam jesteś Więc nie mów do mnie per towarzyszu jak do swoich kolegów. Mówiłem już że zły adres wybrałeś na swoje makrsistowsko-gejowskie podchody.
Zgłoś
mrcichy90 2024-12-11, 10:38 2
Towarzysz szczurek z megafonem to od dłuższego czasu opłacany. Kojarzę tą jego gębę jeszcze z czasów KODziarstwa, jak pyta.pl go maglowała.
Zgłoś
Tadzio_Norek 2024-12-11, 16:59 2
Dostojny napisał/a:

Morda tego policjanta w 00:47

[img]https://i.sadistic.pl/pics/2024_12_11_998959_340531.jpg[/img

[ Dodano: 2024-12-11, 17:00 ]
Joł mada fak

Zgłoś
baronturbina 2024-12-11, 17:14
Siriuz napisał/a:

Nie jestem, sam jesteś Więc nie mów do mnie per towarzyszu jak do swoich kolegów. Mówiłem już że zły adres wybrałeś na swoje makrsistowsko-gejowskie podchody.

Nie wypieraj się ruski pachole. Strasznie to gejostwo ci leży.
Zgłoś
CzerstWybut 2024-12-12, 4:29
@baronturbina: @Siriuz: wy kurwa razen jesteście siebie warci. Jeden pro ruski troll, drugi zlewaczały idiota. Że też spoleczeństwo musi sie kurwa męczyć między takimi jak wy. Jak was czytam to przed oczami mam właśnie te sceny z tego filmu tutaj.

Polska byla by pięknym krajem bez waszych zjebanych skrajności.
Zgłoś
baronturbina 2024-12-12, 6:32
CzerstWybut napisał/a:

@: @: wy kurwa razen jesteście siebie warci. Jeden pro ruski troll, drugi zlewaczały idiota. Że też spoleczeństwo musi sie kurwa męczyć między takimi jak wy. Jak was czytam to przed oczami mam właśnie te sceny z tego filmu tutaj.
Polska byla by pięknym krajem bez waszych zjebanych skrajności.

Jesteś niepoważny. Pro ruski troll się zgadza ale to o lewactwie z mlekiem ojca wyssałeś? Może o lewatywę ci chodziło?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem