Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wypierasz się swoich słów? Nie napisałeś jak to ruscy inżynierowie są cudowni? Że Ukraińcy sami się w Buczy mordowali? Kłamco.
Oczywiście, że się nie wypieram. Rosyjscy inżynierowie są cudowni i w wiele wskazuje na to, że mordy na cywilach w Buczy dokonali naziole Zelenskiego. To tylko w Twojej głowie coś się nieustannie pierdoli. Dlatego jesteś takim zajebistym trolem
[ Dodano 2024-12-11, 01:02 ]
***** *** - ZAWSZE
Napisz to po polsku. Jak Antoni robisz dla czerwonych?
Nie robię dla czerwonych. Po prostu trzymałbym banderowców z dala od nas tak jak ruskich. Tylko handel, żadnych przyjaźni.bNic dobrego stamtąd do nas nie przyszło.
Nie robię dla czerwonych. Po prostu trzymałbym banderowców z dala od nas tak jak ruskich. Tylko handel, żadnych przyjaźni.bNic dobrego stamtąd do nas nie przyszło.
Bronisz Macierewicza a to agent więc coś ci nie styka chyba. Trzymał byś. Tyle możesz pozostając w strefie życzeniowej.
[ Dodano 2024-12-11, 06:28 ]
Oczywiście, że się nie wypieram. Rosyjscy inżynierowie są cudowni i w wiele wskazuje na to, że mordy na cywilach w Buczy dokonali naziole Zelenskiego. To tylko w Twojej głowie coś się nieustannie pierdoli. Dlatego jesteś takim zajebistym trolem
Jesteś ruskim trollem sam się skasowałeś Towarzyszu.
Bronisz Macierewicza a to agent więc coś ci nie styka chyba. Trzymał byś. Tyle możesz pozostając w strefie życzeniowej.
Macierewicz to głupek służący pisiorom do brudnej roboty, której nikt zdrowy by się nie podjął. Wyjebanie z wojska, Policji, wywiadu ubeków nie było złe. Oni służyli staremu układowi i nic dobrego wolnej Polsce by nie przynieśli.
Nie ma tym kraju ważniejszych rzeczy do naprawienia?
10 lat po tragedii zarówno jedni jak i drudzy odcinają od niej kupony.
Dajcie zmarłym/zabitym w spokoju leżeć. Byli osiem lat przy władzy i chuja ustalili. Jak chcą to niech dalej poszukują wyjaśnień, ale ganianie się po placu temu nie służy.
Nie jestem, sam jesteś Więc nie mów do mnie per towarzyszu jak do swoich kolegów. Mówiłem już że zły adres wybrałeś na swoje makrsistowsko-gejowskie podchody.
Morda tego policjanta w 00:47
[img]https://i.sadistic.pl/pics/2024_12_11_998959_340531.jpg[/img
[ Dodano: 2024-12-11, 17:00 ]
Joł mada fak
Nie jestem, sam jesteś Więc nie mów do mnie per towarzyszu jak do swoich kolegów. Mówiłem już że zły adres wybrałeś na swoje makrsistowsko-gejowskie podchody.
Nie wypieraj się ruski pachole. Strasznie to gejostwo ci leży.
Polska byla by pięknym krajem bez waszych zjebanych skrajności.
@: @: wy kurwa razen jesteście siebie warci. Jeden pro ruski troll, drugi zlewaczały idiota. Że też spoleczeństwo musi sie kurwa męczyć między takimi jak wy. Jak was czytam to przed oczami mam właśnie te sceny z tego filmu tutaj.
Polska byla by pięknym krajem bez waszych zjebanych skrajności.
Jesteś niepoważny. Pro ruski troll się zgadza ale to o lewactwie z mlekiem ojca wyssałeś? Może o lewatywę ci chodziło?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów