Składanka ;*
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
o, kolejna składanka, tyle, że te składanki mają to do siebie, że są składane z tych samych akcji, tylko w innej kolejności i z inną muzyką. Oczywiście tej kompilacji jeszcze nie było.
I chuj z tym, czaszki pekaja, mordy deformuja i o to chodzi w tym jakze pieknym, subtelnym, sprawiedliwym, nieskomplikowanym sporcie. Nie ma takiego gadania, dziekuje dobranoc. A co do muzy - czego chciales ? cugowskiego - bo do tanga trzeba dwojga ??
ironią w ryj
A ja z kolei powiem że mi się kurwa podobało, miła muzyka połączona z prawdziwą walką = dobry klimat. Piwo ode mnie. A gimbusy niech dalej słuchają swojego jp ;]
muzyka bardzo dobra chociaz HL MMA z muzyka Roba Dougana - Furious Angels jest lepsza.
A co do federacji Pride to musze przyznać, że właśnie w niej widziałem najpiękniejsze walki i najwiekszych wspolczesnych gladiatorów...
- No... ja też tak myślę, w życiu to jest niemożliwe
A co do federacji Pride to musze przyznać, że właśnie w niej widziałem najpiękniejsze walki i najwiekszych wspolczesnych gladiatorów...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów