Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przecież widać cień kosza padającego na chodnik
kogo chcesz tu oszukać nicponiu, niedobroto Ty?!

A powie mi ktoś jakim k🤬a cudem góra śmietnika zasłoniła mu palce w momencie wrzucania papierka? Albo, że cały śmietnik zasłania tą przerywaną linię, a jak koleś oddala się od śmietnika to linia w magiczny sposób się pojawia? FEJK!
No i do tego widać zawartość śmietnika (jakieś papierki), po oddaleniu się od niego znikają - rysunek 3D to na pewno nie jest.
No i do tego widać zawartość śmietnika (jakieś papierki), po oddaleniu się od niego znikają - rysunek 3D to na pewno nie jest.
Pracochłonne, ale do zrobienia - edycja klatek i zmiana perspektywy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie