📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czy ma aparat?
Do amerykańskiej szkoły to się wpada na wypasie z AK 47, dwoma glockami i wiadrem amunicji w plecaku. Co jak co, ale psychopatyczne nastolatki to się tam szanują...
up.no właśnie, tam się w tańcu nie...
neo2pro napisał/a:
Ta i powiedzcie mi, że to ma jeszcze magazynek.
W uchwycie ma miejsce na cztery zapasowe naboje ale ładuje się to ręcznie odchylając lufę. Do saoobrony średnie ponieważ producent nie zaleca przenoszenie z nabojem w komorze. Taka zabawka za 400 dolarów.
wysyłają do polski jako prezent czy jakos tak zeby celnicy nie zajebali?
U nas można zanabyć 2 lufowego derringera na magiczny proszek Tylko drogie toto. Jakieś 1300 czyli niewiele mniej niż rewolwery. Za to malutki.
Biegnie na ciebie koleś 100kg mięcha.
Strzelasz z 0.22
Koleś myśli "Boli mniej niż jak dostałem nożem" Dobiega do ciebie i wbija nóż w żebra.
Morał ? Lepiej kupić 9 mm.
Strzelasz z 0.22
Koleś myśli "Boli mniej niż jak dostałem nożem" Dobiega do ciebie i wbija nóż w żebra.
Morał ? Lepiej kupić 9 mm.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów