18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
kwasix 2014-02-10, 21:24
podejście nr.2?
Zgłoś
whereIsMyGoat 2014-02-10, 21:28 5
Chyba fake...
Zgłoś
level1989 2014-02-10, 21:45 84
przyjebać żółwia z orłem...no kurwa
Zgłoś
kamil.hasta 2014-02-10, 21:51 1
co to za film?
Zgłoś
sharqylbj 2014-02-10, 22:32 1
reklama tych pistacji, zajebiste są, tak samo jak przybicie żółwia z orłem
Zgłoś
qulanogilewej 2014-02-10, 22:51
wie kto jaki film to oto tu ?
Zgłoś
elslimomexicano 2014-02-10, 22:56
@up

Patrz wyżej. To reklama pistacji.

Co masz zrobić dzisiaj, zrób jutro.
Zgłoś
!Timon 2014-02-10, 23:11 6
Zasmucę was ale to nie jest orzeł tylko bielik (amerykański).

Bieliki tak jak orły należą do rodziny jastrzębiowatych ale tutaj kończy się ich pokrewieństwo. Orły należą do podrodziny Aquilinae - orły (a to psikus) natomiast bieliki do podrodziny Buteoninae - myszołowy.
Bielikowi amerykańskiemu bliżej do myszołowa zwyczajnego czy ślimakojada czerwonookiego niż do majestatycznego orła przedniego. Nazywanie bielika orłem jest błędne.

Mimo, że ten ptak orłem nie jest to rzuciłbym palenie żeby skleić z nim żółwia.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
kamex11 2014-02-10, 23:25 13
Zgłoś
Modrzew88 2014-02-11, 0:23
Od dwóch dni ludzie podniecają się sztucznym orłem czy tam kurwa bielikiem. Internet w znakomitej swojej części jest jednak dla debili.
Zgłoś
lyrinx 2014-02-11, 0:38
@Timon

Zasmuce cię ale Bielik Amerykanski (Bald Eagle) jest większy (wielkosc i masa) od "majestatycznego" orła przedniego.
Faktycznie to jest orłan a nie orzeł. Podobnie jak ptak z naszego godła narodowego nie jest orłem tylko Bielikiem, jak to juz zostalo udowodnione przez ornitologow (opierzenie nóg).
Zgłoś
Rulkowsky 2014-02-11, 1:25
Też chce takiego ziomka
Zgłoś
Hooorq 2014-02-11, 8:59 2
Cieszy że już 2 ekspertów wypowiedziało sie na temat budowy i gatunków orła. Widzisz Modrzew88 może debile oglądający tu sztucznego Bald Eagle przybijającego zółwia łykną troche wiedzy.Oczywiście większośc sadoli tu to eksperci od orłów no ale na nauke nigdy za pózno
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów