📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I niech ktoś powie, że polskie filmy są chujowe...
Tylko, że to akurat nie jest film..
Rozumię Morda mnie się cieszy. Nareszcie jakiś swój, dodał filmik na sradisticka. Bo już dawno opanowany przez roczniki internetowych głąbów po 89r
A tak żeby nie było : "maciek98" bo się zaraz ktoś przypierdoli z głąbów, że ma w nicku rocznik w chuj mniejszy. Wyjątki kurwy gimnazjalne zdarzają się nawet wśród was tępe chuje.
A tak żeby nie było : "maciek98" bo się zaraz ktoś przypierdoli z głąbów, że ma w nicku rocznik w chuj mniejszy. Wyjątki kurwy gimnazjalne zdarzają się nawet wśród was tępe chuje.
@up czytam tego posta i kurwa nie mogę zrozumieć... może juz starczy picia na dziś
aa to tylko kolejny gimbus udaje starszego, wszystko po staremu
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Mann był hipsterem zamin to było mainstream
Massive pewnie jest z rocznika 88, i wielce stary chuj z niego juz ; d
Jeden z moich ulubionych skeczy. A pierdole wszystkie ich skecze są genialne. I Wasowski: "dziękuję pani Janino" Hehe
Miałem okazję poznać Pana Krzyśka Maternę, świetny gość. Powspominaliśmy właśnie czasy gdy w telewizji leciały programy rozrywkowe tego typu . Ehh co się teraz dzieje w ramówkach to woła o pomstę do szatana.
Mam na swoim kanale na YT kilkadziesiąt CAŁYCH odcinków "Za chwile dalszy ciąg programu", z którego pochodzi ten skecz. Docelowo będzie 80. Profil na YT -"kurtmabyc". Sorry za spam, ale to dla tych, którzy chcieliby obejrzeć ten zajebisty program.
Niezła komuna Ale w sumie to nic nie stracił ;p
a nie jakiś Malanowski i partnerzy.... szkoda że to nie moje czasy
Czego chcieć więcej??
a nie jakiś Malanowski i partnerzy.... szkoda że to nie moje czasy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów