Biegnie z powrotem do sklepu, wpada zadyszany, sprzedawca: - co, jednak chcesz kupić jego historię? na to Polak: w dupie mam jego historię, daj mi taką figurkę, ale w kształcie ruska!
Biegnie z powrotem do sklepu, wpada zadyszany, sprzedawca: - co, jednak chcesz kupić jego historię? na to Polak: w dupie mam jego historię, daj mi taką figurkę, ale w kształcie ruska!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i żeby was jeszcze bardziej wkurwić, jako Polak z dziada pradziada, którego rodzina niemal całkowicie została wymordowana przez banderowców w obwodzie tarnopolskim:
CHWAŁA UKRAINIE!!!
Twoja matke od środka rozjebia. Przeciez dane jasno wskazują, że od kilku miesiecy coraz wiecej ukrainców wraca do siebie .Polacy od lat wyjeżdzają w hurtowych ilościach na zachód, podbili jakis kraj?
Kurwa polak husarz uciemiężony przez ukrainców we własnym kraju XDDDD
Wy sie lepiej kurwy konfederuskie martwcie się o ruską agenturę w Polsce, a nie o jakichś ukraińskich sebków chlejących po bulwarach
Jak można mieć więcej niz 20 lat i dalej być prawicowcem-narodowcem-idiotą? Jak miałem 16 lat to jeszcze to było zabawne, ale człowiek z wiekiem zmądrzał, a teraz jak słyszę 30 latków, którzy dalej identyfikują się jako konfiarze czy narodowcy to mam przed oczami takiego maćka 30 lat co wali browar wieczorami i smaruje gówno w internecie na ukraine.
Dlaczego narodowcy w każdym państwie na świecie to są ludzie z nizin społecznych? Was się powinno utylizować
Jak wam tutaj nie pasuje to wypierdalać na Białoruś albo do Rosji, tam nie ma imigrantów i panuje wszechobecne bogactwo, tylko pamietajcie, że w Rosji lipa, bo w tym kraju mlekiem i miodem płynącym aż 25% gospodarstw domowych nie ma dostępu do kibla
Po huj się dusisz gamoniu jak nie musisz, pewnie ukropom co godzinę laske trzaskasz za batonika
Bym ci udowodnił ale nie warto. A Ty domytro jeszcze nie śpisz? Jutro u polskiego pana będzie rabotał, musisz się wyspać podczłowieku
Weź, kurwa, wróć do szkoły. Albo do swojego śmierdzącego kraju, razem z kolegami. Bo już osiągacie jeśli chodzi o propagandę poziom bardziej żałosny, niźli ruskie.
Widzę, że z betonem nie ma dyskusji.
Idźcie ruSSkie przygłupy pierdolić gdzie indziej wasze bzdety, choć większość tu to zwykłe boty. Ktoś kto pisze, że kacapy przyznały sie do Katynia i zbrodni na Polakach to powinien gówno nosić w ryju, czyli w sumie jak większość kacapSSkiego społeczeństwa. Ha tfu!
Od jednych i drugich..... kumasz?
nie bardzo chyba kojarzysz co oznacza przedrostek "naj"
Co wy macie z tymi ruskimi, obawiajcie się ukropoliny bo to ich już tu jest najwięcej, historia lubi się powtarzać, gimby i gamonie nie rozumieją ze wroga mamy już u siebie
a co ty masz do ruskich że tak ich bronisz? jednych i drugich trzeba tępić
Co wy macie z tymi ruskimi, obawiajcie się ukropoliny bo to ich już tu jest najwięcej, historia lubi się powtarzać, gimby i gamonie nie rozumieją ze wroga mamy już u siebie
Weź, kurwa, wróć do szkoły. Albo do swojego śmierdzącego kraju, razem z kolegami. Bo już osiągacie jeśli chodzi o propagandę poziom bardziej żałosny, niźli ruskie.
Nie, no 300 lat jebania nas w dupę przez ruskich to nic, bo kurwa Wołyń! Są tacy, co jeszcze pamiętają co robiła u nas ruska armia po wojnie, popytaj starszych, opowiedzą ci.
[ Dodano: 2024-07-24, 20:52 ]
Jebać UPA i banderę. Ruskie przynajmniej przeprosili,przyznali sie, jest mauzoleum katyńskie. A jebani widlarze ???
Przeprosił Jelcyn, Putin wszystko cofnął. Teraz ruscy znów twierdzą, że w Katyniu mordowali Niemcy, jak kiedyś.
Chociaż tak właściwie, to Jelcyn nie do końca przeprosił. Raczej przyznał, że mordowali Sowieci.
a o żydach juz nikt nie pamięta?
Widzisz przeciagaja się od ruskich i banderowców to i o żydach zapomnieli. Popatrz Ty się jak wyszło ciekawie
Nie, no 300 lat jebania nas w dupę przez ruskich to nic, bo kurwa Wołyń! Są tacy, co jeszcze pamiętają co robiła u nas ruska armia po wojnie, popytaj starszych, opowiedzą ci.
Przeprosił Jelcyn, Putin wszystko cofnął. Teraz ruscy znów twierdzą, że w Katyniu mordowali Niemcy, jak kiedyś.
Chociaż tak właściwie, to Jelcyn nie do końca przeprosił. Raczej przyznał, że mordowali Sowieci.
Ty się lepiej zastanów, ilu ukrów nas gnębiło po stronie niemieckiej i ruskiej, a nie pierdol
Kurwa, Chruszczow był ukrem, tłuku, nie sięgając daleko po przykład.
[ Dodano 2024-07-29, 16:44 ]
Idźcie ruSSkie przygłupy pierdolić gdzie indziej wasze bzdety, choć większość tu to zwykłe boty. Ktoś kto pisze, że kacapy przyznały sie do Katynia i zbrodni na Polakach to powinien gówno nosić w ryju, czyli w sumie jak większość kacapSSkiego społeczeństwa. Ha tfu!
Zastanawia mnie to, jak trzeba być tępym, żeby każdego, kto ma anty ukrze poglądy z automatu nazywać pro ruskim. Nienawidzę obu waszych nacji jednakowo. Ha tfuuuuu!
po chuj marnować kasę na banderówców, którzy istnieją tylko w urojeniach sowieckiej propagandy, to bez sensu. Ja bym jeszcze kupił figurkę araba, a jak by mi jeszcze kasy zostało, to zastanowiłbym się nad murzynem xd
Panowie panowie najpierw Żyda potem ruska, banderowca, Araba, Cygana, murzyna a potem coś się znajdzie
Panowie panowie najpierw Żyda potem ruska, banderowca, Araba, Cygana, murzyna a potem coś się znajdzie
Moja kolejność jest trochę inna, ale z jednym zastrzeżeniem: banderowca tak, normalnego Ukraińca nie. (z czego tych normalnych jest 95%)
[ Dodano 2024-09-01, 19:18 ]
(...)
Zastanawia mnie to, jak trzeba być tępym, żeby każdego, kto ma anty ukrze poglądy z automatu nazywać pro ruskim. Nienawidzę obu waszych nacji jednakowo. Ha tfuuuuu!
Schizofrenia i rozdwojenie jaźni to poważne choroby. Chorzy często przedstawiają sprzeczne ze sobą poglądy, np.: nienawidzą żydów a za chwilę nienawidzą faszystów. Nie cierpią komuny, mają prawicowe poglądy i jednocześnie popierają komunistyczne metody w gospodarce i polityce (vide: wyznawcy pis), nienawidzą tak samo tych co chcą nas unicestwić jak i tych co nas przed nimi bronią, jak w wojnie w Ukrainie... można tak wiele przykładów mnożyć.
Leczenie długotrwałe, farmakologiczne i rzadko się z tego wychodzi, współczuję kolego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów