Biegnie z powrotem do sklepu, wpada zadyszany, sprzedawca: - co, jednak chcesz kupić jego historię? na to Polak: w dupie mam jego historię, daj mi taką figurkę, ale w kształcie ruska!
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Twoja matke od środka rozjebia. Przeciez dane jasno wskazują, że od kilku miesiecy coraz wiecej ukrainców wraca do siebie .Polacy od lat wyjeżdzają w hurtowych ilościach na zachód, podbili jakis kraj?
K🤬a polak husarz uciemiężony przez ukrainców we własnym kraju XDDDD
Wy sie lepiej k🤬y konfederuskie martwcie się o ruską agenturę w Polsce, a nie o jakichś ukraińskich sebków chlejących po bulwarach
Jak można mieć więcej niz 20 lat i dalej być prawicowcem-narodowcem-idiotą? Jak miałem 16 lat to jeszcze to było zabawne, ale człowiek z wiekiem zmądrzał, a teraz jak słyszę 30 latków, którzy dalej identyfikują się jako konfiarze czy narodowcy to mam przed oczami takiego maćka 30 lat co wali browar wieczorami i smaruje gówno w internecie na ukraine.
Dlaczego narodowcy w każdym państwie na świecie to są ludzie z nizin społecznych? Was się powinno utylizować
Jak wam tutaj nie pasuje to wyp🤬alać na Białoruś albo do Rosji, tam nie ma imigrantów i panuje wszechobecne bogactwo, tylko pamietajcie, że w Rosji lipa, bo w tym kraju mlekiem i miodem płynącym aż 25% gospodarstw domowych nie ma dostępu do kibla
Bym ci udowodnił ale nie warto. A Ty domytro jeszcze nie śpisz? Jutro u polskiego pana będzie rabotał, musisz się wyspać podczłowieku
Weź, k🤬a, wróć do szkoły. Albo do swojego śmierdzącego kraju, razem z kolegami. Bo już osiągacie jeśli chodzi o propagandę poziom bardziej żałosny, niźli ruskie.
Widzę, że z betonem nie ma dyskusji.
Od jednych i drugich..... kumasz?
Co wy macie z tymi ruskimi, obawiajcie się ukropoliny bo to ich już tu jest najwięcej, historia lubi się powtarzać, gimby i gamonie nie rozumieją ze wroga mamy już u siebie
Co wy macie z tymi ruskimi, obawiajcie się ukropoliny bo to ich już tu jest najwięcej, historia lubi się powtarzać, gimby i gamonie nie rozumieją ze wroga mamy już u siebie
Weź, k🤬a, wróć do szkoły. Albo do swojego śmierdzącego kraju, razem z kolegami. Bo już osiągacie jeśli chodzi o propagandę poziom bardziej żałosny, niźli ruskie.
J🤬 UPA i banderę. Ruskie przynajmniej przeprosili,przyznali sie, jest mauzoleum katyńskie. A j🤬i widlarze ???
a o żydach juz nikt nie pamięta?
Nie, no 300 lat j🤬ia nas w dupę przez ruskich to nic, bo k🤬a Wołyń! Są tacy, co jeszcze pamiętają co robiła u nas ruska armia po wojnie, popytaj starszych, opowiedzą ci.
Przeprosił Jelcyn, Putin wszystko cofnął. Teraz ruscy znów twierdzą, że w Katyniu mordowali Niemcy, jak kiedyś.
Chociaż tak właściwie, to Jelcyn nie do końca przeprosił. Raczej przyznał, że mordowali Sowieci.
Idźcie ruSSkie przygłupy p🤬lić gdzie indziej wasze bzdety, choć większość tu to zwykłe boty. Ktoś kto pisze, że kacapy przyznały sie do Katynia i zbrodni na Polakach to powinien gówno nosić w ryju, czyli w sumie jak większość kacapSSkiego społeczeństwa. Ha tfu!
po c🤬j marnować kasę na banderówców, którzy istnieją tylko w urojeniach sowieckiej propagandy, to bez sensu. Ja bym jeszcze kupił figurkę araba, a jak by mi jeszcze kasy zostało, to zastanowiłbym się nad murzynem xd
Panowie panowie najpierw Żyda potem ruska, banderowca, Araba, Cygana, murzyna a potem coś się znajdzie
(...)
Zastanawia mnie to, jak trzeba być tępym, żeby każdego, kto ma anty ukrze poglądy z automatu nazywać pro ruskim. Nienawidzę obu waszych nacji jednakowo. Ha tfuuuuu!
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.