📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Jebane skurwysyny. Na chuj takie coś żyje?
Długo pewnie nie pożyją. Może trafią na sadola w rytuale z oponami.
sadistic.pl/co-czarni-sadza-o-czarnych-w-afryce-vt598151.htm
tamten komentarz nie pozostawia złudzeń.
Apropos tego filmu, to kradzież chyba raczej jest wtórna wobec zajebania sklepikarza, bo tak mało zabrali...
sadistic.pl/co-czarni-sadza-o-czarnych-w-afryce-vt598151.htm
tamten komentarz nie pozostawia złudzeń.
Apropos tego filmu, to kradzież chyba raczej jest wtórna wobec zajebania sklepikarza, bo tak mało zabrali...
Jebane zwierzęta. Jeszcze setki lat upłynie zanim zrozumieją że portfel lżejszy od młotka.
W RPA, biali top są potomkowie europejskich Holendrów -Burowie.
Od kilku set lat tam żyją, nie s ą to jebani w dupę nachodzcy tak ja kmin. w Polsce... a mordują ich te murzyny strasznie !!!!
Od kilku set lat tam żyją, nie s ą to jebani w dupę nachodzcy tak ja kmin. w Polsce... a mordują ich te murzyny strasznie !!!!
Rasistowski firm. To jest mikrochirurg, który zrobił pacjentowi szybką lobotomię. Nawet sam się obsłużył z płatnością.
200 czy 300?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów