Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ej! Pejsy wystaja Ci spod mycki. Masz tu 10zl i wypier*alaj.
A wracajac do tematu! I to mi sie podoba! Wlasnie tak powinno byc!
Tak
Byłeś w Izraelu? Widziałeś jak tam reagują na inne religie? Nie kurwa jakies tam pojedyncze jednostki. Tam caly naród ma sprany łeb a ty ich kurwa porównujesz do innych narodów. Widać że w dupie byłeś i gówno widziałeś. Ja do tego gówna tam już nigdy nie wjade.
Widzę jak w Polsce reagują tacy jak Ty. I to mi wystarczy. Wszędzie znajdziesz takich…
Dopierdolić taką karę, że odechce się dyskryminacji ze względu na narodowość.
Niema dla ciebie miejsca na tym portalu , idź pucować obrzezana gałe gdzieś indziej.
Z żydami mam tyle wspólnego co Murzyn z Eskimosem, ale potrafię zrozumieć zło rasizmu czy nacjonalizmu - w przeciwieństwie do was ludzie nie grzeszący rozumem.
Sklep to jest jego własność i on ma prawo ustalać zasady!Poza tym WOLNOŚĆ podobno jest!W tym-WOLNOŚĆ PRZEKONAŃ! Będziesz KARAŁ ZA PRZEKONANIA?Jak kiedyś PRL?On ma prawo nie lubić żymian,jak ja mam prawo nie lubić zupy owocowej!😁
Ej! Pejsy wystaja Ci spod mycki. Masz tu 10zl i wypier*alaj.
A wracajac do tematu! I to mi sie podoba! Wlasnie tak powinno byc!
OK, Adolf.
Wszystkich Żydów należy zayebac i podpalić. Hitler miał rację.
Wiesz, że jakbym chciał to przyjebali by ci w sądzie wysoką bardzo grzywnę , a może i prace społeczne za twój zjebany wpis? Kto cię wychował? Naziole?
Dopierdolić taką karę, że odechce się dyskryminacji ze względu na narodowość.
Ale to nie jest żadna dyskryminacja. Po prostu piec na zapleczu jest za mały i nie można obsłużyć wszystkich parchów.
Wiesz, że jakbym chciał to przyjebali by ci w sądzie wysoką bardzo grzywnę , a może i prace społeczne za twój zjebany wpis? Kto cię wychował? Naziole?
Jak byś chciał? Uuuuu. Groźnie się zrobiło.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów