Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ej! Pejsy wystaja Ci spod mycki. Masz tu 10zl i wypier*alaj.
A wracajac do tematu! I to mi sie podoba! Wlasnie tak powinno byc!
Tak
Byłeś w Izraelu? Widziałeś jak tam reagują na inne religie? Nie kurwa jakies tam pojedyncze jednostki. Tam caly naród ma sprany łeb a ty ich kurwa porównujesz do innych narodów. Widać że w dupie byłeś i gówno widziałeś. Ja do tego gówna tam już nigdy nie wjade.
Widzę jak w Polsce reagują tacy jak Ty. I to mi wystarczy. Wszędzie znajdziesz takich…
Dopierdolić taką karę, że odechce się dyskryminacji ze względu na narodowość.
Niema dla ciebie miejsca na tym portalu , idź pucować obrzezana gałe gdzieś indziej.
Z żydami mam tyle wspólnego co Murzyn z Eskimosem, ale potrafię zrozumieć zło rasizmu czy nacjonalizmu - w przeciwieństwie do was ludzie nie grzeszący rozumem.
Sklep to jest jego własność i on ma prawo ustalać zasady!Poza tym WOLNOŚĆ podobno jest!W tym-WOLNOŚĆ PRZEKONAŃ! Będziesz KARAŁ ZA PRZEKONANIA?Jak kiedyś PRL?On ma prawo nie lubić żymian,jak ja mam prawo nie lubić zupy owocowej!😁
Ej! Pejsy wystaja Ci spod mycki. Masz tu 10zl i wypier*alaj.
A wracajac do tematu! I to mi sie podoba! Wlasnie tak powinno byc!
OK, Adolf.
Wszystkich Żydów należy zayebac i podpalić. Hitler miał rację.
Wiesz, że jakbym chciał to przyjebali by ci w sądzie wysoką bardzo grzywnę , a może i prace społeczne za twój zjebany wpis? Kto cię wychował? Naziole?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów