📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jebany jaką skruchę jebnął. oczka w dół i pokuta
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Sprzedawca chyba nie tamtejszy, bo gdyby było inaczej, kazał by mu wyciągnąć łapki przed siebie, po czym by je przedziurawił, a jakby pacjentowi było mało, skorzystałby z pomocy ostrego narzędzia, jakim jest maczeta i by mu ładnie i kulturnie przynajmniej jedną łapkę upierdolił.
jebany jaką skruchę jebnął. oczka w dół i pokuta
Nie skruchę tylko raczej trwogę z powodu świadomości, że mu tak wjebią kijami, że będzie dwa miesiące spał na stojąco.
McQurwa napisał/a:
To Brazylia? i mu łba nie odcięli
Nie każdy w Brazylii to dzikus. Co najwyżej jakieś 95%
Skrucha a
0:25 sprawdza mu kostki? wiecie czemu. Szuka bransoletki, obroży elektronicznej na nodze. I znalazł na prawej ;D czyli już [jest] skazany na występie pokazowym, dał się złapać i pójdzie siedzieć za kraty. A przejechał się bidulek na klapeczkach za 6$... ;D Stąd ten cały smuteczek i łezka w oku, wie jak ma przejebane. Jeżeli właściciel podjebie go na psy, to z marszu sąd zarządzi odsiadkę, po prostu mistrz przebiegłości.
0:25 sprawdza mu kostki? wiecie czemu. Szuka bransoletki, obroży elektronicznej na nodze. I znalazł na prawej ;D czyli już [jest] skazany na występie pokazowym, dał się złapać i pójdzie siedzieć za kraty. A przejechał się bidulek na klapeczkach za 6$... ;D Stąd ten cały smuteczek i łezka w oku, wie jak ma przejebane. Jeżeli właściciel podjebie go na psy, to z marszu sąd zarządzi odsiadkę, po prostu mistrz przebiegłości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów