📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie zjebany kibic kretów . Jebać zagłębie
Kurwa Mac!!! Facet po browara wyszedł jak tylko mógł a tu kurwa cały zjazd pseudobohaterow którzy robią to za hajs.. Ja pierdole może ja zadzwonię pod 112 i powiem '' szybko browar się konczy'' wtedy to zrozumiem że nie trzeba nura dawać tylko kulturalnie zadzwonić. Nie nadarzacie za nową erą piwnika?! Tzn. Wodnika
Płeć Smalecdrobiowy
Pewnie zjebany kibic kretów . Jebać zagłębie... up... pewnie że tak i Twoją starą też... HA HA
Pewnie zjebany kibic kretów . Jebać zagłębie... up... pewnie że tak i Twoją starą też... HA HA
akcja od -0:02
w Lublinie skaczą z 9 piętra i żyją, ślazaki tylko z piątego, cieniasy
O co w ogóle chodziło? Czemu upadł? Czy było słychać strzały?
Widziałem na żywo, mieszkam za rogiem.
Walnął tak że zrobił dziurę w tym daszku, uratowało go prawdopodobnie to że bokiem przywalił, nie głową czy nogami.
Co najlepsze na następny dzień rano dziurę już załatali. A jak trzeba coś naprawić bo się zepsuło to kilka miesięcy się czeka.
Walnął tak że zrobił dziurę w tym daszku, uratowało go prawdopodobnie to że bokiem przywalił, nie głową czy nogami.
Co najlepsze na następny dzień rano dziurę już załatali. A jak trzeba coś naprawić bo się zepsuło to kilka miesięcy się czeka.
Jak skakać to tak by spaść na łeb, ale nie kurwa. Nogami do dołu.
Poznałem jednego takiego agenta w szpitalu na ortopedii.
Koleś wyskoczył z ona by się zabić, a debil tak się połamał, że sparaliżowało go od szyi w dół.
Teraz to się nawet wózkiem nie rozpędzi by spróbować jeszcze raz.
Poznałem jednego takiego agenta w szpitalu na ortopedii.
Koleś wyskoczył z ona by się zabić, a debil tak się połamał, że sparaliżowało go od szyi w dół.
Teraz to się nawet wózkiem nie rozpędzi by spróbować jeszcze raz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów