📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DLU to LUBIN a nie Lublin. Kurwa!
Lublin to LU (a okolice to LLU)
Czy T3rminator to fantastico?
Dupaapud napisał/a:
Nie ja to ja, a korekta już wprowadzona.DLU to LUBIN a nie Lublin. Kurwa!
wreszcie jakaś truskawka na torcie pięknie także grzmotnął, ładnie słychać ten moment
przecież to było rok temu 8 sierpnia
nie smiejcie sie to moja siostra
Cytat:
nie smiejcie sie to moja siostra
nie mogłeś nagrać swojego materiału?
Miałem zajęte ręce przepraszam
Hehe w temacie Lubin, w opisie Lublin. Kurwa zrozumcie że to 2 różne miasta które dzielii 546 km!
A facetowi nic się nie stało, lekkie otarcia
A facetowi nic się nie stało, lekkie otarcia
kolejny dla którego Lubin i Lublin to wszystko jedno.
Dupaapud napisał/a:
DLU to LUBIN a nie Lublin. Kurwa!
LLU to okolice Łukowa. Pod Lublinem bardziej LUB. Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.
Cytat:
Hehe w temacie Lubin, w opisie Lublin. Kurwa zrozumcie że to 2 różne miasta które dzielii 546 km!
Tak daleko od siebie, a takie zadupia.
Kurwa nagrywane w pionie i jeszcze tak, że sam upadek zasłonięty. Swoją drogą całe szczęście, że odpowiednie służby były na miejscu, tzn. tak z 10 m od zdarzenia, akurat żeby sobie popatrzeć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów