Człowiek postanawia dokonać odebrania sobie życia co skutkuje lądowaniem na twardej posadzce spadając w dół. Między ludźmi lądowanie uczyniło im przestraszenie przez co z krzykiem, którego nie słyszymy, wyeksponowali swoje zaskoczenie. Posadzka była twarda bo nie była poduszką przez co śmierć go dopadła przez zabicie się.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na bank bym wikitował na zawał,jakby mi ktoś tak pierdolnął przed nosem
Wyobraźcie sobie - wychodzisz na fajeczkę w pracy, jeszcze pięć godzin zapierdalania cię czeka, a że poniedziałek to kolejne dni w perspektywie, szef wkurwia, klienci to debile itd, a tu nagle jeb, ktoś się rozsmarowuje 2metry od Ciebie...
I OD RAZU DZIEŃ STAJE SIĘ BARDZIEJ ZNOŚNY
I OD RAZU DZIEŃ STAJE SIĘ BARDZIEJ ZNOŚNY
@up Jak jesteś świadkiem takiej akcji to dostajesz od razu miesiąc chorobowego z racji szoku, załatwiasz sobie psychiatrę i siedzisz pół roku na L4
idealne lądowanie na złamanie karku
@AyCaramba Tylko po chuj? Pytam się z ciekawości po co siedzieć na L4 skoro trzeba budować socjalizm w Polsce, żeby każdemu żyło się lepiej!
piękny skok na kark
Chciałbym zobaczyć pracę magisterską napisaną w stylu Fantastico. Ciekawe ilu recenzentów strzeliłoby sobie w łeb podczas lektury
Essent napisał/a:
@AyCaramba Tylko po chuj?
Aleo napisał/a:
AyCaramba i po chuj?
Już tłumaczę:
osbek napisał/a:
jeszcze pięć godzin zapierdalania cię czeka, a że poniedziałek to kolejne dni w perspektywie, szef wkurwia, klienci to debile itd
Główny bohater wypowiedzi kolegi osbeka męczy się w pracy w której zarówno szef jak i klienci go wkurwiają, zamiast gnić w miejscu w którym ewidentnie się nie chce przebywać może wykorzystać sytuację i iść na "zaległe chorobowe" które w tym przypadku by wynosiło 100% wynagrodzenia.
To teraz wolicie siedzieć w zjebanej pracy, czy jednak wolicie siedzieć w domu i robić coś o wiele przyjemniejszego i mieć za to taką samą kasę?
Stajan napisał/a:
Chciałbym zobaczyć pracę magisterską napisaną w stylu Fantastico. Ciekawe ilu recenzentów strzeliłoby sobie w łeb podczas lektury
W USA ostatnio strzelanina w szkole, może tam dyplom robi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów