18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
tunkol 2013-05-17, 23:06
Dla niecierpliwych 0:22
Zgłoś
kutasso 2013-05-18, 1:42 4
Idioci na szczęście eliminują się sami
Zgłoś
brudny 2013-05-18, 2:24
Darwin go dopadnie
Zgłoś
PLpunk 2013-05-18, 2:51 6
Piwko, za to że nie wypierdolił się od razu
Zgłoś
milosciprzyjazn 2013-05-18, 8:11 2
ku*wa skąd się tacy ludzie biorą? naprawdę, nie wiem jak to się dzieje, że nigdy nie miałem w swoim otoczeniu takich kretynów, a internet jest dosłownie pełen!
Zgłoś
Freedom_69 2013-05-18, 8:38
@up bo nie umiesz się ustawić jakbyś sobie w grupie znajomych zaadoptował jednego takiego idiote, którego łatwo da się podpuszcząć to miałbyś śmiechu co nie miara i uprzedzając, nie ja nie jestem owym idiotą w kręgu swoich znajomych
Zgłoś
mblbn 2013-05-18, 9:59
liczyłem na to, że stół przekręci się prosto w jego zęby... zawiodłem się
Zgłoś
chujciwcycki 2013-05-18, 10:30 1
Tylu już tego próbowało, a jednak znajdą się debile którzy żeby zrozumieć muszą pierdolnąć ryjem w ziemię.
Zgłoś
capoeiramen 2013-05-18, 11:10
Iście genialne, a czego się spodziewał?
Zgłoś
camson 2013-05-18, 11:58
Przecież się udało
Zgłoś
sono 2013-05-18, 12:20 2
Chyba nie widział jeszcze tego:

Najkrótsza droga po własne cztery kółka.

~Au sza la la la ~mam dwie lewe ręce
~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy
Zgłoś
asdjako 2013-05-18, 12:56
Naturalna selekcja za 3,2,1...
Zgłoś
chetek 2013-05-18, 17:34
To jest dowód na to, że nawet oglądanie głupich filmików w Internecie potrafi wiele nauczyć. Dzięki Sadisticowi nigdy nie będę stawał na czymś, co ma jeden punkt podparcia, jak również nigdy już nie będę siłował się na rękę.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów