📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koleś w koszuli wygrał życie. Tylko, że teraz musi umyć się z resztek trupa i wyrzucić osrane gacie
romansja napisał/a:
Myślę że ta część ciała to dziecko
Embrion poczuł wolność i wiatr we włosach
wielkie mi rzeczy, codziennie tak z lozka wstaje rozbity przed praca.
Myślicie, że to była kobieta w ciąży?
Heliar napisał/a:
Jasny kolor, czyli tłuszcz, albo mózg.
Niezłe jebnięcie, skok z samolotu czy co?
Ta, Franek Dolas z Junkersa, ino mu się nie otworzył.
Wiadomo ze chory typ który się zabił ale na chuj oni ryzykują życie innych jak sami chcą się zajebac. Pewnie im wszystko jedno bo skupieni są na swoim bólu wewnętrznym no ale jednak jak już to niech się zabijają bez ciągnięcia za sobą przypadkowych ofiar
Wombat212 napisał/a:
Wiadomo ze chory typ który się zabił ale na chuj oni ryzykują życie innych jak sami chcą się zajebac. Pewnie im wszystko jedno bo skupieni są na swoim bólu wewnętrznym no ale jednak jak już to niech się zabijają bez ciągnięcia za sobą przypadkowych ofiar
Powinna być w aptece dostępna jakaś eutanazja w 5 minut. Mieszasz z wodą i umierasz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów