📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Jak widać PLAY nie próżnuje...
To chyba oferta tej sieci.
Po tak udanym skoku, otrzymał dodatkowo, nielimitowane rozmowy ze świętym Piotrem.
Jedyna rodzinna atrakcja w okolicy
Dowód na to, że 5G zabija
Ja to nie rozumiem ludzi, stoją kurwa i się gapią czy skoczy a jak już zajebał w asfalt to nagle spierdalają gdzie pieprz rośnie, jak już się czaisz to weź kurwa tępy chuju podejdź z ziemniakiem i nagraj efekty na sadolka
Dorośli spierdalają a dzieci pierwsze reagują i lecą sprawdzić. Nono xD
He believed he could fly, He believed he could touch the sky..........no jednak nie...
To chyba oferta tej sieci.
Po tak udanym skoku, otrzymał dodatkowo, nielimitowane rozmowy ze świętym Piotrem.
Ewentualnie, przedłużenie taryfy "Żegnaj".
Zulu-Gula napisał/a:
Ja tam raczej słyszę Allahu Akbar a nie Jezus Maria.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów