📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy to boli i po jakim czasie odcina świadomość?
Sander_Cohen napisał/a:
kacapski bez domieszki upainskiego
przecież to jeden chuj czy kacap czy upadliniec banderowiec
dżonyłojlker napisał/a:
Ta zwierzęca mowa to zwykły kacapski, czy odmiana banderowska? Zrozumiałem tyle, że przyszedł SWAT
Zapytaj jakiegoś typa z zachodu czy słyszy różnice między polskim,ukraińskim i ruskim,słowackim.
Typie sam chyba gadasz żwierzeca gadka.
Abibabe napisał/a:
Jak mu się śmiesznie nóżka podwinęła przy kontakcie z mniejszością etniczną
Miednica pierdolnęła, to się rozkaraczył jak kurwa w burdelu...
Bmwf10520 napisał/a:
Zapytaj jakiegoś typa z zachodu czy słyszy różnice między polskim,ukraińskim i ruskim,słowackim.
Typie sam chyba gadasz żwierzeca gadka.
Gdyby ktoś nie wiedział dlaczego tak się zesrałeś, to wystarczy spojrzeć w twoje ostrzeżenia.
Smakują banderowskie kutasy co...
dżonyłojlker napisał/a:
Gdyby ktoś nie wiedział dlaczego tak się zesrałeś, to wystarczy spojrzeć w twoje ostrzeżenia.
Smakują banderowskie kutasy co...
nie zesrał sie, tylko wytłumaczył l tepakom stad jak jest w rzeczywistosci. xDD
Sander_Cohen napisał/a:
nie zesrał sie
A to luzik, bo myślałem, że napchał tyle banderowskich kutasów do mordy, aż się zesrał, ale skoro nie, to OK.
dżonyłojlker napisał/a:
Ta zwierzęca mowa to zwykły kacapski, czy odmiana banderowska? Zrozumiałem tyle, że przyszedł SWAT
A skąd ci do łba strzeliło że to może być ukrainiec? Język kacapski znasz natywnie...
Ta strategia waszej firmy żeby jeździć równo po kacapach i ukraińcach bo nikt już nie wierzy że kacapi to nie ścierwa jest dobrze znana, ale niestety sporo czytelników jest nieuważnych lub o tym nie wie, tak więc trzeba tą strategię za każdym razem wytykać.
majeńka napisał/a:
A skąd ci do łba strzeliło że to może być ukrainiec?
Wpadło mi do głowy, że może to byś banderowiec, bo czytając komentarze, natknąłem się na wpisy, w których niektórzy twierdzą, że jakiś procent banderowców posługuje się jakąś zmodyfikowaną/gwarową odmianą ruskiego. Są też tu podobno tacy, którzy potrafią to wychwycić, dlatego zapytałem.
Stylowe puszczenie balkonu,stabilna faza lotu,zmiana figury przed samym lądowaniem, finezyjne zgięcie nogi. ode mnie ma zasłużone 8/10
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów