📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szkoda tej siatki, ktoś to zamocował przecież a ten debil to zniszczył.
Jak ptak, gołąb który wplątał się w siatkę (na ptaki).
rodzice zalozyli siatke aby dzieciak nie wypadl, kaszejeby jednak i tak znajda sposub na wyskok
Szanuje to, zdecydowane ruchy, siatke zdemontowal bez srubokreta, wyskok w spektakularnym stylu.
kurde, po pierwszym failu już się bałem, że nie spadnie
Czyżby Sadol wracał na właściwe miejscje? Ostatnio wysyp dobrych filmów. Dziekuję 10/10
Tego to dopiero musiała wkurwiać stara, że tak wyjebał przez siatkę na główkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów