Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spokojnie mogłaby zostać moją kobietą
Tylko musiałbym uniezależnić sie finansowo od mamy, zrobić jakiś zawód, znaleźć pracę, schudnąć o 30 kg, wynająć swoje mieszkanie, zrobić prawko, kupić samochód, skończyć jakąś szkołę średnią, bo na razie skończyłem 8 klas podstawówki (pierwsza klasa, druga klasa i sześć trzecich)
Kurwa mam 40 lat
Tylko musiałbym uniezależnić sie finansowo od mamy, zrobić jakiś zawód, znaleźć pracę, schudnąć o 30 kg, wynająć swoje mieszkanie, zrobić prawko, kupić samochód, skończyć jakąś szkołę średnią, bo na razie skończyłem 8 klas podstawówki (pierwsza klasa, druga klasa i sześć trzecich)
Kurwa mam 40 lat
Wtedy by na Ciebie nie zasługiwała xd
Wygląda to jakby miała chwytną pizdę.
Chwytne pizdy mają cyganki wkładające 40 calowy telewizor pod spódnice.
Zgrabna, wesoła, gibka, spontaniczna
Spokojnie mogłaby zostać moją kobietą
Kurwa mam 40 lat
Nie przejmuj się, ona nie wygląda na zbyt bystrą... a i mamę pozna 😁
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów