📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
tez zapraszam na harda z udziałem tego dziecka tak za 3 tygodnie
Jakbym miał bogatych rodziców, wielki dom, trampoliny też bym nie spędzał czasu przed komputerem...
... hyhy żartuje
... hyhy żartuje
Ja ledwo fikołka do tyłu zrobie
Zasada zachowania momentu pędu: skaczesz prosto lub rozciągniętymi ręcami, potem przyciągasz nogi lub ręce do siebie i ponieważ masz znacznie mniej masy "po obwodzie", a więcej przy osi, to zaczynasz się kręcić 5x szybciej.
Można nawet na zwykłej karuzeli sprawdzić - wychylamy się na zewnątrz, rozpędzamy, a potem wszyscy wychylamy się do środka i zasuwamy 2x szybciej:P
Można nawet na zwykłej karuzeli sprawdzić - wychylamy się na zewnątrz, rozpędzamy, a potem wszyscy wychylamy się do środka i zasuwamy 2x szybciej:P
Chyba wirujący dzieciak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów