No to brzdęk
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
No to brzdęk
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wypłynal jednak !! chyba sobie jeszcze nie zdaje sprawy ze juz nieżyje
Istnieje takie coś jak współczynnik wytrzymałości dynamicznej i statycznej-jak gość 80 kg powiesi się delikatnie na lince o współczynniku 100 to linka wytrzyma.Jednak przy szybkim naprężeniu linka dostaje nie 80 ale 320kg więc musi strzelić.
Jestem zaplataczem lin na kolejkach wyciągowych w górskich miejscowościach-to te które was wyciągają po waszych pijackich zjazdach.
ps: każdy wyciąg krzesełkowy czy talerzykowy musi spełniać mnożnik 6.Czyli przy pełnym obciążeniu (nawet jak na każdą ławkę wsiądzie jedna w waszych spasionych żon) to i tak nie jebnie.Bo wytrzyma 6 razy tyle.
Jestem zaplataczem lin na kolejkach wyciągowych w górskich miejscowościach-to te które was wyciągają po waszych pijackich zjazdach.
ps: każdy wyciąg krzesełkowy czy talerzykowy musi spełniać mnożnik 6.Czyli przy pełnym obciążeniu (nawet jak na każdą ławkę wsiądzie jedna w waszych spasionych żon) to i tak nie jebnie.Bo wytrzyma 6 razy tyle.
To mi wygląda na próbę samobójstwa
Ten czarny co tam stoi, jakby skoczył to pewnie by przeskoczył na drugi brzeg jeziora. Ewolucja robi swoje.
aż mi się przypomniał filmik jak gość skoczył z urwiska i walnął twarzą o pomost. Łeb pękł na pół. Może ktoś wstawi tak dla smaczku:)
Dobrze, że skała zamortyzowała upadek bo moglo być znacznie gorzej.
Jak mi kurwa wcale nie szkoda tskich pajacyków próbujących pod publiczke robić rzeczy,o których nie mają pojęcia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów