📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jestem dobry w Kalambury, odgaduję hasło: jak spaść, to z wysokiego konia.
Chirurg ortopeda lubi to!
Kamerzysta do gazu.
Zapraszam imigrantów na kolumnę Zygmunta na skok z krzyża
Na końcu pokazał gest że wszystko Ok
Wszystko pięknie ładnie, ale mógł zrobić to samo z bananowca albo z palmy w swoim gównokraju. A tak to Egipcjanie będą musieli sprzątać ścierwo, ponosić koszty utylizacji i użerać się ze smrodem. Chyba, że swoje bezproduktywne życie chciał skończyć wkurwiając niewdzięcznych gospodarzy, którzy nie dali mu socjalu. W takim razie mu się udało.
I na to powinny iść dotacje a nie na jakieś leki, jedzenie, transport do europy.
Dla każdego darmowy skok na główkę, transport na konia sponsoruje EU.
Dla każdego darmowy skok na główkę, transport na konia sponsoruje EU.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów