Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gównem to jesteś ty, nic nie warty chwast na tej ziemi. Do rozdeptania jedną nogą, tylko szkoda buta brudzić.
nie zesraj się koniobiju internetowy
Oby zdechło to gówno
Pojebany kutasie ile razy ja musiałem budzić się bo jakich jebany bachor zaczal drzeć ryj od 5 rano? Mam nadzieję że wszystkie bachorowate gowna tez jak najszybciej zdechną. A jak masz problem z ujebanymi gownem kółkami yo uwazaj ślepa kurwo gdzie jeździsz.
Oby zdechło to gówno
mówisz o sobie czy o swojej matce?.
Spierdolony pies szkoda, że właściciel nie skoczył za nim
Szkoda że ty nie mogłeś się powiesić na zużytej gumie starego, zabawnie byłoby oglądać takiego szczurka konającego w agonii xD.
Oby zdechło to gówno
oby twoje gówniaki nażarły się kiedyś takiej kiełby z żyletkami i zdychały w cierpieniach śmieciu. Takie geny jak twoje trzeba eliminować z puli.
Oby zdechło to gówno
Gówno to twoja matka wysrała kiedy oczekiwała twojego porody wypierdzie lafiryndy
Ty jesteś pojebany. Rozdeptać to możesz swoją starą. Ja, po prostu nie cierpię tych srajacych kundli i ich właścicieli co nie sprzątają po nich. Tyle razy co musiałem kółka, od wózka czyścić z pierdolonego gówna i buty dzieci czy swoje to tyle musiałem na wsadzać małych gwoździ do kiełbasy najtańszej z biedronki by pozbyć się tego ścierwa. Najgorsze jest to że niektórzy mają kundla który zdechł od takiej, niespodzianki i kupują kolejnego. Ja już, nerwów nie mam do tego stającego ścierwa
wszędzie masz problem do psów, pod każdym tematem związanym ze zwierzętami, powinno się udostępnić twoje ip i policja powinna się zainteresować bo jesteś jednym z tych co widłami dźgają zwierzaki podpalają albo torturują zawsze to można zapobiec jakiejś kolejnej tragedii
Ty jesteś pojebany. Rozdeptać to możesz swoją starą. Ja, po prostu nie cierpię tych srajacych kundli i ich właścicieli co nie sprzątają po nich. Tyle razy co musiałem kółka, od wózka czyścić z pierdolonego gówna i buty dzieci czy swoje to tyle musiałem na wsadzać małych gwoździ do kiełbasy najtańszej z biedronki by pozbyć się tego ścierwa. Najgorsze jest to że niektórzy mają kundla który zdechł od takiej, niespodzianki i kupują kolejnego. Ja już, nerwów nie mam do tego stającego ścierwa
Nienawidzę bachorow dracych pizdy od rana do nocy, a mimo to nie przyklejam rozbitych butelek do huśtawek. Lecz się odpadzie społeczny, z takim starym jak Ty z tych małych gowien nic nie będzie. Dużo zdrówka dla pieska!
Mam nadzieję, że szybko zdechniesz, np. ktoś cię nafaszeruje takim mięskiem twojego przepisu, a twoje dzieci trafią do adopcji, gdyż ścierwo twojego pokroju jest w stanie wychować tylko kolejne odpady społeczne jak ty sam. Ewentualnie je też utłucze, bo będą za głośno ryczały.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów