Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To ten most z którego psy zeskakują samoistnie? Ale to gdzieś u Brytoli było. Tutaj jakieś kitajce jebane. Przeżył czy człapie tylko na adrenalinie ?
Szkocja - Most Overtoun.
Oby zdechło to gówno
Po co takie słowa. To się nazywa "selekcja naturalna".
Oby zdechło to gówno
Gównem to jesteś ty, nic nie warty chwast na tej ziemi. Do rozdeptania jedną nogą, tylko szkoda buta brudzić.
Gównem to jesteś ty, nic nie warty chwast na tej ziemi. Do rozdeptania jedną nogą, tylko szkoda buta brudzić.
Ty jesteś pojebany. Rozdeptać to możesz swoją starą. Ja, po prostu nie cierpię tych srajacych kundli i ich właścicieli co nie sprzątają po nich. Tyle razy co musiałem kółka, od wózka czyścić z pierdolonego gówna i buty dzieci czy swoje to tyle musiałem na wsadzać małych gwoździ do kiełbasy najtańszej z biedronki by pozbyć się tego ścierwa. Najgorsze jest to że niektórzy mają kundla który zdechł od takiej, niespodzianki i kupują kolejnego. Ja już, nerwów nie mam do tego stającego ścierwa
Ty jesteś pojebany. Rozdeptać to możesz swoją starą. Ja, po prostu nie cierpię tych srajacych kundli i ich właścicieli co nie sprzątają po nich. Tyle razy co musiałem kółka, od wózka czyścić z pierdolonego gówna i buty dzieci czy swoje to tyle musiałem na wsadzać małych gwoździ do kiełbasy najtańszej z biedronki by pozbyć się tego ścierwa. Najgorsze jest to że niektórzy mają kundla który zdechł od takiej, niespodzianki i kupują kolejnego. Ja już, nerwów nie mam do tego stającego ścierwa
jebany patol, nie wyprowadzaj swoich zjebanych pociech na wybieg dla psów....
IQ równe temperaturze pokojowej - ale szacunek za to że sam napisałeś komentarz, musiało to być bardzo trudne w twoim tanie.
Danielek może po prostu patrz pod nogi bo sie kiedys na tym gównie wyjebiesz i łeb rozwalisz.
jebany patol, nie wyprowadzaj swoich zjebanych pociech na wybieg dla psów....
Koleszka ma typowo problem z głową i z psami. Powinni chłopa zidentyfikować żeby sąsiedzi czuli się bezpiecznie. Psychol który sam się ujawnia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów