18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Riddler vs Czarnuszek - teraz popularne
🔥 Alkokomando - teraz popularne
Skojarzenia
not_NULL • 2011-01-20, 22:03
Jako że ostatnio na Sadolu zawitała moda na debilne tematy 'z innych for', to ruszmy z jeszcze jednym 'nieśmiertelnikiem' - skojarzeniami.

Zasady chyba wszyscy znają, ale i tak przypomnę

1. Nie wolno powtarzać słowa, które już padło jako skojarzenie.
2. Jeśli dwie osoby odpowiedzą na tego samego posta, następna osoba odnosi się do postu wcześniejszego.
3.?????
4.Profit

Zaczynamy:

CHLEB
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cara_Al_Sol 2018-12-27, 8:52
isitsaturday napisał/a:

Ciężka woda.

Norweski ruch oporu
Zgłoś
_................_ 2018-12-27, 17:38
PanRewolwerowiec napisał/a:

@up
Kurwa, czy ty znowu musisz rozpierdalać zabawę swoim zjebaniem?

Mam nadzieję że zrozumiesz .

Cara_Al_Sol napisał/a:

Norweski ruch oporu

Bomba skacząca.
Zgłoś
Adolf 2018-12-27, 18:59
dolbysystem napisał/a:

Bomba skacząca.

Tama
Zgłoś
S................i 2018-12-27, 20:32
Adolf napisał/a:

Tama

A ta nie ma.
Zgłoś
~Velture 2018-12-27, 20:58

A ta nie ma.

Bawimy się jak damy.
A jak nie damy to się nie bawimy.

Czasem daję 20-te piwo tylko po to aby wyjebać gówno z poczekalni i żeby wkurwiało was na głównej
Zgłoś
T3RMINATOR 2018-12-27, 21:42
Velture napisał/a:

Bawimy się jak damy.
A jak nie damy to się nie bawimy.

A Ja "Van Damme"
Zgłoś
i................y 2018-12-27, 22:04
T3RMINATOR napisał/a:

A Ja "Van Damme"

Notre-Dame.
Zgłoś
Adolf 2018-12-27, 22:16
isitsaturday napisał/a:

Notre-Dame.

Gotyk
Zgłoś
i................y 2018-12-27, 22:32
Adolf napisał/a:

Gotyk

Gotyk II.
Zgłoś
S................i 2018-12-27, 22:34
isitsaturday napisał/a:

Gotyk II.

Noc Kruka
Zgłoś
Adolf 2018-12-27, 22:45

Noc Kruka

Kiedyś takie sprawy załatwiało się inaczej
Zgłoś
S................i 2018-12-27, 22:48
Adolf napisał/a:

Kiedyś takie sprawy załatwiało się inaczej

Powiedz no, czy to coś z przodu twojej głowy to twarz czy dupa?
Zgłoś
Adolf 2018-12-27, 23:21

Powiedz no, czy to coś z przodu twojej głowy to twarz czy dupa?

Ale Beliar nie znosił widoku światła i niszczył wszystko, co Innos stworzył. Ujrzał wtedy Adanos, że w ten sposób nic nie może istnieć na świecie: ani jasność, ani mrok. Stanął więc między swymi braćmi i próbował pojednać ich ze sobą. Jednakże bez skutku. Ale tam, gdzie stanął Adanos, ani Innos, ani Beliar nie mieli żadnej władzy. W miejscu tym ład i chaos współistniały w harmonii. Tak oto powstało morze, a z morza wyłonił się ląd, a na lądzie powstało wszystko, co żywe: rośliny i zwierzęta, wilki i owce, a na samym końcu powstali ludzie. Adanos cieszył się ze wszystkiego, co wówczas powstało, a swą miłością darzył jednakowo wszystkie rzeczy. Ale gniew Beliara był tak wielki, że przemierzył on całą ziemię, by znaleźć bestię. A gdy do niej przemówił, stała się ona jego sługą. Beliar tchnął w nią część swej boskiej mocy, by mogła zniszczyć całą ziemię. Ale Innos podpatrzył czyn Beliara i przemierzył ziemię, by znaleźć człowieka. A gdy do niego przemówił, ten stał się jego sługą. Innos tchnął w niego część swojej boskiej mocy, by mógł on naprawić szkody wyrządzone przez Beliara. Wtedy zwrócił się Beliar do innej istoty, ale Adanos zesłał potężną falę, która zmyła ją z powierzchni ziemi. Ale wraz z nią odeszły także drzewa i zwierzęta, więc Adanos wielce się zasmucił. I rzekł wreszcie do swych braci: nigdy więcej nie postanie wasza noga na mojej ziemi, albowiem jest ona święta i pozostanie taką na wieki. Ale człowiek i bestia nie zaprzestali wojny na ziemi Adanosa i płonął w nich gniew ich bogów. A człowiek pokonał bestię, która wróciła do królestwa Beliara. I zobaczył Adanos, że prysła równowaga między ładem, a chaosem i zaklął Innosa, by ten odebrał człowiekowi swą boską moc. A Innos w swej mądrości tak uczynił. Ale Adanos obawiał się, że pewnego dnia bestia powróci na ziemię. Dlatego uprosił Innosa, by ten zostawił część swojej mocy na ziemi, aby pewnego dnia przywrócić ją człowiekowi. A Innos w swej mądrości tak uczynił|
Zgłoś
S................i 2018-12-27, 23:31
Adolf napisał/a:

Ale Beliar nie znosił widoku światła [...]

Nazywam się Abuyin ibn Djadir ibn Omar Kalid ben Hadji al Sharidi. Jestem mędrcem i wróżbitą, astrologiem i znawcą tytoniu.
Zgłoś
Adolf 2018-12-27, 23:38

Nazywam się Abuyin ibn Djadir ibn Omar Kalid ben Hadji al Sharidi. Jestem mędrcem i wróżbitą, astrologiem i znawcą tytoniu.

Ile razy mam wam powtarzać, sukinsyny, żebyście nie przebiegali przez moją chatę?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem