Gość skoczył z nieco wyższej wysokości niż znany nam wszystkim Leszek Hardkor. I to na trzeźwo Wyczyn ten został wpisany do księgi rekordów Guinnessa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bardzo ladnie aczkolwiek szkoda ze na banke nie skoczyl,to dopiero bylby wyczyn
Leszek Hardkor zapowiedział będzie skakał z tej samej wysokości ale do szklanki wody
Szkoda że pod basenem nie było betonowego bloku zamiast tego materacyka
No właśnie kurwa , na trzeźwo ! Nie liczy się ..
ale wyczyn ja z 5 piętra do nocnika skakałem i to po pijaku...
Równie dobrze mógłby skoczyć na sam materac bo ten cały basenik to jakieś kurwa nieporozumienie.
Ale mina przed skokiem. Pewnie myślał o czymś nie przyjemnym, a żeby mu czasem staną...
Po pijaku to on by się nie wpisał do księgi rekordów Guinnessa tylko do księgi Darwina...
3/4 z was jak by tam wlazła to już po drodze by się posrała w gacie
następny skok ma być podobno do basenu takiego co mocz się oddaje w szpitalu
następny skok ma być podobno do basenu takiego co mocz się oddaje w szpitalu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów