📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:28
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
🔥
Chyba dotarło
- teraz popularne
Jak zwykle, głupia pizda musiała zastosować obstrukcję.
Ale byłoby zabawne gdyby sobie kręgosłup złamał. Pewnie powiedziałaby: "mówiłam że tak się to skończy".
Mądra i niezła babeczka z szpanującym idiotą, jakie to klasyczne...
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
No głupia pizda musiała zastosować obstrukcję...a byłoby zabawne, gdyby sobie kręgosłup złamał. pewnie powiedziałaby: mówiłam, że tak tię to skończy. Tak poza tym to całkiem mądra i niezła babeczka ze szpanującym idiotą...ech, jakie to klasyczne...A ten debil chciał wskoczyć do wody do kolan!
Nie masz filmiku w dużym przybliżeniu?
O! albo jak już zbiegła na dół.
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2015-07-24, 15:30 ]
Pełna wersja i źródło zarazem - youtube.com/watch?v=fq7--2zFt70
Okroiłem tyle ile uznałem za stosowne, bo reszta nagrania i tak nic więcej nie wnosi.
O! albo jak już zbiegła na dół.
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2015-07-24, 15:30 ]
Pełna wersja i źródło zarazem - youtube.com/watch?v=fq7--2zFt70
Okroiłem tyle ile uznałem za stosowne, bo reszta nagrania i tak nic więcej nie wnosi.
Tu i tu drewno załatwiło sprawę...
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
^
Fajne jest to, że gość obok obserwuje niewzruszony do samego końca.
Fajne jest to, że gość obok obserwuje niewzruszony do samego końca.
Ok I was the one up there and you guys have no idea how shallow it was. I am 5'3" and it only came up to my upper stomach. I think he would have gotten hurt worse if I didnt try to stop him. He was not thinking clearly. So please stop with the rude comments. "
youtube.com/channel/UCqfqIvyqC7kQKEIPnx5B4RA/feed
Ok I was the one up there and you guys have no idea how shallow it was. I am 5'3" and it only came up to my upper stomach. I think he would have gotten hurt worse if I didnt try to stop him. He was not thinking clearly. So please stop with the rude comments. "
youtube.com/channel/UCqfqIvyqC7kQKEIPnx5B4RA/feed
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów