Odważny wyczyn
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A co to Bear Grylls ja się pytam??
sas9933 Dlaczego niby Bear Grylls? On to tylko robaki i inne gówno wpierdala.
DyRiusz napisał/a:
sas9933 Dlaczego niby Bear Grylls? On to tylko robaki i inne gówno wpierdala.
Chyba nie. Oto jego dokonania:
Cytat:
Rekord Guinnessa w najdłuższym lataniu w tunelu aerodynamicznym – 1 godz. 37 min. (23 lipca 2008)[3]
Przemierzenie zamarzniętego Morza Arktycznego (17 września 2009)[4]
W wieku 23 lat został najmłodszym Brytyjczykiem, który zdobył Mount Everest (1998)
Jako pierwszy przeleciał motolotnią nad Mount Everestem (2007)
"Highest open-air formal dinner party" – na wysokości niemal 8 tys. m, ubrany we frak, zjadł trzydaniowy obiad przy stoliku zamocowanym do kosza balonu, z którego następnie wyskoczył (2005)
pl.wikipedia.org/wiki/Bear_GryllsDokonania
Ciekawe, czy tacy ludzie skaczac maja w dupie zycie i sa przyszlymi samobojcami, bo zdrowy by nie skoczyl...
Po tym jak w zeszłym roku skakałem ze skałki do morza (ok. 10 m) całkiem inaczej patrze na takie filmiki/gify. To było tylko 10 m, z dołu wyglądało jak bułka z masłem a z góry masakra. Skakałem kilkanaście razy i za każdym razem miałem opory. Kumpla w locie trochę przegięło, tak, że uderzył klatą pod kątem jakiś 50-60 stopni, czyli i tak prawie prosto, ale nie idealnie pionowo) to go zatkało, ledwo do brzegu dopłynął i sprawdzał czy żebra ma całe. Co dopiero przy takim skoku albo jak skaczą z podobnych wysokości i jeszcze jakieś salta walą...
And the Przechuj Roku award goes to... the guy with 30 cm big cojones and absolutely no brain!
Zrobił bym w gacie ze 3 trzy razy skacząć jak ten typ
Widziałem na Discovery jak jednemu gościowi po podobnym skoku rozsadziło jądra pod wpływem przeciążenia i ciśnienia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów