18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:48
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:53
🔥 Pies rozpoznający wzorce - teraz popularne
jedrzej152 2016-05-13, 17:01 3
Ucięte w najlepszym momencie.

Sialallalala
Zgłoś
Miroo 2016-05-13, 17:04
jedrzej152 napisał/a:

Ucięte w najlepszym momencie.

Mój błąd
Zgłoś
janlew 2016-05-13, 17:06
Miroo napisał/a:

Mój błąd

I jak go nie naprawisz, to nie będzie piwerka.
Zgłoś
woli123 2016-05-13, 18:33 3
O skurwesyn
Zgłoś
P................r 2016-05-14, 7:00 9
Ja tylko chciałem dodać, że to się nazywa zapora wodna, a nie klif.
Zgłoś
d................t 2016-05-14, 20:03 2
MajkelSrajkel napisał/a:

Ja tylko chciałem dodać, że to się nazywa zapora wodna, a nie klif.

Ja tylko chciałem dodać, że autor tematu tego nie napisał, a raczej nie odpowiada za tytuły filmów wrzucanych na youtuba przez innych ludzi. Mam nadzieję, że nawet świeżo upieczony gimnazjalista widzi różnicę pomiędzy klifem i zaporą wodną.
Zgłoś
nerusss 2016-05-14, 20:05
Ze też komuś chciało się to malować o.O
Zgłoś
pigwaran0 2016-05-14, 20:10 8
Lot trwal 2 sekundy, a mnie wydawalo sie ze skok z 5 metrow do basenu trwal tyle samo jak go wykonywalem. Niesamowite jak mozg pod wplywem adrenaliny potrafi przyspieszyc przetwarzanie informacji i w efekcie spowolnic iluzje uplywu czasu.

asd
Zgłoś
K................k 2016-05-14, 20:24 1
Mysle ze tylul jest ok. Przeciez jest napisane ze skok z zapory, a 120 foot cliff to pewnie chodzilo o wysokosc pionowej sciany.
Zgłoś
F_ilipiec 2016-05-14, 21:34
36 metrów
Zgłoś
koxu42 2016-05-14, 23:34
W połowie lotu się obsrał pewnie.
Zgłoś
Profx5015 2016-05-15, 1:02
Swoją drogą gdzie jest tak zaniedbana tama i czy włodarze tego miejsca nie boją się, że niekonserwowa zapora kiedyś zwyczajnie pierdolnie?
Zgłoś
Eramod 2016-05-15, 1:39 1
@p jak pierdolnie to pierdolnie na chuj drążysz temat
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów