📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:53
🔥
Pies rozpoznający wzorce
- teraz popularne
Ucięte w najlepszym momencie.
Ja tylko chciałem dodać, że to się nazywa zapora wodna, a nie klif.
Ja tylko chciałem dodać, że autor tematu tego nie napisał, a raczej nie odpowiada za tytuły filmów wrzucanych na youtuba przez innych ludzi. Mam nadzieję, że nawet świeżo upieczony gimnazjalista widzi różnicę pomiędzy klifem i zaporą wodną.
Lot trwal 2 sekundy, a mnie wydawalo sie ze skok z 5 metrow do basenu trwal tyle samo jak go wykonywalem. Niesamowite jak mozg pod wplywem adrenaliny potrafi przyspieszyc przetwarzanie informacji i w efekcie spowolnic iluzje uplywu czasu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów