📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i brawo Kamil, jesteś MISTRZEM ŚWIATA!
W końcu udało Ci się wyjść z cienia Małysza, wiemy że Tobie bardzo na tym zależało i ciężko na to pracowałeś, tym bardziej cieszę się Twoim szczęściem, oby tak dalej! Nie jesteś już tylko "liderem ekipy po Małyszu", jesteś MISTRZEM!
Przed Tobą jeszcze ładnych parę lat skakania, wierzę że to przełomowy moment i dasz nam tyle powodów do radości co dzisiaj.
Tacy jak Ty przywracają wiarę w naród!
W końcu udało Ci się wyjść z cienia Małysza, wiemy że Tobie bardzo na tym zależało i ciężko na to pracowałeś, tym bardziej cieszę się Twoim szczęściem, oby tak dalej! Nie jesteś już tylko "liderem ekipy po Małyszu", jesteś MISTRZEM!
Przed Tobą jeszcze ładnych parę lat skakania, wierzę że to przełomowy moment i dasz nam tyle powodów do radości co dzisiaj.
Tacy jak Ty przywracają wiarę w naród!
Gdzie są wszyscy Ci, którzy mówili, że Stoch słabiutki i nigdy nie będzie wielki?
rucek napisał/a:
hujowy ten komentarz na eurosporcie. jak sie szaranowicza słucha to az ciarki przechodzą
Jest i wersja TVP (w gorszej niestety jakości)
Filmik był ale z komentarzem Eurosportu. Tutaj sam Szaranowicz komentuje Man nadzieje, że post nie zostanie usunięty
Moim zdaniem post zostanie doceniony... aż się lezka w oku kręci! Przypominają się czasy Małysza!
Kurwa widzicie jak pięknie technicznie leciał i lądował?
Klasa sama w sobie, sędziowie nie mogli tego odebrać.
Klasa sama w sobie, sędziowie nie mogli tego odebrać.
Ale mnie wkurwiacie Janusze. Jebać TVP. Szaranowicza i Szpakowskiego. Dwóch panów którzy poza tym, że potrafią "zrobić atmosferę" nic nie wiedzą o sporcie który komentują.
Bobikufel napisał/a:
szczeście poczatkującego...
...tyle w temacie
a zresztą i tak bym wolał żeby żyłek wygrał
ciekawy jestem jakich by słów użył w wywiadzie
Pierdolisz jak potłuczony! Początkującego powiadasz? Stoch w wieku 12 lat skoczył 128 metrów. Skakał jak ty jeszcze się buty uczyłeś wiązać. Na sukces pracuje się latami. A początkujące to oby były sukcesy w randze światowej! NA ten sukces zapracował własnymi nogami i umiejętnościami... A Żyła z czasem też będzie coraz lepszy mam nadzieję bo ziomeczek jest w dechę Garbik fajka i niech leci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów