📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Kurwa, nawet widziałem to na żywo - bo cieć na parkingu strzeżonym (swoją drogą mocno już wstawiony) nie chciał mnie wpuścić, póki Stoch nie poleciał
Co nie zmienia faktu, że ni to czarne, ni białe, a czarne jest czarne, a białe jest białe. Chuj.
Co nie zmienia faktu, że ni to czarne, ni białe, a czarne jest czarne, a białe jest białe. Chuj.
Zajebiście! Cieszy mnie że wygrał złoto. Ale jeszcze bardziej chyba cieszy to, że znokautował Austriaków!! Bo Tak mnie wkurwiają tym kombinowaniem z tą belką, że te skoki w połowie nie są uczciwe dla połowy skoczków! To się skurwiele przeliczyli Brawo Kamil!
P.s A Kot standardowo jebnął focha! ten to panicz...
P.s A Kot standardowo jebnął focha! ten to panicz...
No i jest Git na sadolu wcześniej niż na polsacie , tak trzymać !!
photoactions napisał/a:
i co w tym sadystycznego?
Nic. Ciesz się że Polak wygrał, w tym smutnym jak pizda państwie.
Papież napisał/a:
Nic. Ciesz się że Polak wygrał, w tym smutnym jak pizda państwie.
Święte słowa. A propo słowa - święte... Papież Ty dziś od godz 20 na emeryturce a o 20:01 już na necie komentujesz i to na sadolu Amen.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów