Smoluch pomylił autobus z drzewem w swojej rodzinnej wiosce.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To skakanie po gałęziach głęboko w nich siedzi
Niestety ale małpie odruchy zanikają jeśli nie są nieustannie ćwiczone, dlatego pamiętajcie żeby zawsze rzucić banana na chodnik jak widzisz murzyna na ulicy by pobudzić jego układ nerwowy, dzięki czemu odnowią mu się bodźce bezwarunkowe. Profesor Timothy Palmbach, amerykański specjalista zoolog pisał w swojej pracy "Cognitive Evolution and Social Dynamics: A Comparative Study of Primate Apes Problem-Solving Abilities in Varied Environmental Contexts" pisał że odnawianie bodźców za pomocą jedzenia jest niezwykle silne dla tego gatunku, warto dlatego mieć to na uwadze. Czytała Krystyna Czubówna.
Szkoda,że to nie był tramwaj czy coś innego pobierające energię z sieci trakcyjnej ;p
Mam nadzieje, że weźmie dobrego adwokata i oskarży administrację miasta wraz z ich rodzinami. Gdyby zastąpić pojazd komunikacji na tramwaj, pociąg lub trolejbussopodobne, mialby się czego zlapac i po problemie. Gdyby nie mieszanki kolonislne, nie było by rasizmu.
Widać, że miał plakietkę z adresem właściciela. Powinni odczytać, zwrócić i ukarać za nieprzypilnowanie zwierzęcia
dgfdfg napisał/a:
pamiętajcie żeby zawsze rzucić banana na chodnik jak widzisz murzyna na ulicy by pobudzić jego układ nerwowy,
Ciekawe rzeczy piszesz.
Tylko, że plantatorzy bawełny bez bananów wiedzieli jak pobudzić ich układ nerwowy.
Dziesiątki lat doświadczenia nie kłamią.
jeszcze powinien zapłacić za ewentualne wgniotki jak za malowanie lub wymiane całego elemntu
Powinien skoczyć na jaja w taki sposób, żeby stracić zdolności reprodukcyjne
Gdyby małpa nie skakała to by nogi nie złamała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów