18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
🔥 Ucieczka z pokoju przesłuchań - teraz popularne
Skok na bungee
o................9 • 2012-02-10, 23:42
w wózku sklepowym

lecz chodzi o to co zrobił jego kumpel
popchnął go do wody gdy ten wciąż miał jedna reke przywiązana do wózka
akcja od 2'19
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
c................l 2012-02-11, 3:39
zamiast przybijac piatke powinien mu zapierdolic strzala w pape za jego pomyslowosc i niepierdolcie ze to przeciez koledzy, to tym bardziej powinien dostac za taki numer
Zgłoś
metal15 2012-02-11, 20:26 7
@up
ty to jakiś dziwny jesteś, gadasz jak byś nikogo nigdy przypadkiem nie zabił
Zgłoś
adresikpuma 2012-02-12, 1:21
czemu usunieto moj komentarz w którym napisałem z ironią tu cytat "dowcipniś "?
dostalem powiadomienie na @ o usunieciu lecz nikt nie pokwapił sie z wyjaśnieniem.
Pokusze sie o parafraze pewnego powiedzenia ,ze ironie inteligetny zrozumie i doceni a głupi usunie post.
Pozdrawiam
Zgłoś
Pener 2012-02-12, 9:29
panie inteligenty, zacznij od przeczytania regulaminu, jeśli go nie rozumiesz to narysuję ci czemu skasowano twój post...

ręce kurwa opadają
Zgłoś
.................. 2012-02-12, 9:35
Ale ciota.
Zgłoś
adresikpuma 2012-02-12, 14:14
Panie pener widze ze mamy tu na forum kołeczko adoracji czy wprowadzilem sie w bład i chodzi o zwykle lizanie dupy?
niebieski mogłem tez dodac przedimek "ale" to bym nie dostał bana ?
Zgłoś
.................. 2012-02-12, 14:18
adresikpuma napisał/a:

niebieski mogłem tez dodac przedimek "ale" to bym nie dostał bana ?

Spokojnie, dostałeś tylko ostrzeżenie, najniższe.
Zgłoś
adresikpuma 2012-02-12, 15:01
Jestem spokojny. dobra koniec tematu
Zgłoś
s................r 2012-02-13, 0:14
Nie ma co panikować. Mózg umiera po 5 minutach, więc mieli czas na akcję ratunkową
Zgłoś
NcLR 2012-02-13, 0:25
chinchil napisał/a:

zamiast przybijac piatke powinien mu zapierdolic strzala w pape za jego pomyslowosc i niepierdolcie ze to przeciez koledzy, to tym bardziej powinien dostac za taki numer

Przecież nic się nie stało to czemu miałby go lać? Wolałbym żeby mi flaszkę postawił za trochę nerwów i strachu niż lać kolegę po ryju:)
Zgłoś
iPoCoTaRejestracja 2012-02-13, 0:38 1
chinchil napisał/a:

Nie spinaj tak dupy. Skaczą na bungee, żeby dostać "zastrzyk" adrenaliny. Po wrzuceniu go do wody pewnie dostał roczną dawkę, raczej powinien mu podziękować.
Zgłoś
KAZ!K 2012-02-13, 10:26
tańsze niż betonowe buty...
Zgłoś
kietong 2012-02-13, 11:37
Powinien po prostu chwycić ten wózek, a nie też się liną przypinać.
Zgłoś
Siemek 2012-02-13, 12:32
Film trzyma w napięciu do końca Wielki browar!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem