📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
1) rózne rzeczy z różnych miejsc można tu kopiować ale żeby z mistrzów? chyba cos sie tu komus popierdoliło
2) było już tu dzisiaj i nadal uważam że trzeba byc pojebem zeby kopiować komentarze z mistrzów na sadola
2) było już tu dzisiaj i nadal uważam że trzeba byc pojebem zeby kopiować komentarze z mistrzów na sadola
@Up było dzisiaj i zostało usunięte, bo nie opisałem tego jak należy.
Stop wrzucaniu śmieci!
To jest Sadistic a nie pożal się boże jakaś prymitywna stronka do wrzucania śmieci.
A tak między nami widziałem ten komentarz już tam tylko po angielsku.
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
To jest Sadistic a nie pożal się boże jakaś prymitywna stronka do wrzucania śmieci.
A tak między nami widziałem ten komentarz już tam tylko po angielsku.
BMWswap napisał/a:
zeby kopiować komentarze z mistrzów na sadola
Tristan88 napisał/a:
To jest Sadistic
Kiciok napisał/a:
Takie gówno jest na głównej? Ja na pewno jestem na sadolu?
Za komentarze tego typu z automatu powinien lecieć warn, może się gimbusiarnia nauczy w końcu..
[ Komentarz dodany przez: W: 2012-03-28, 15:03 ]
nie łamią regulaminu, ale można pousuwać
skok na bunge to fajna sprawa dla tych co chcą wąchać kwiaty od spodu
Ktoś kocha życie.
@BMWswap
może Tobie człowieku się popierdoliło w bańce od tych samochodów do tego stopnia, że myślisz, iż każdy siedzi na mistzrach, demotach, wiosakch i innych chujostwach tego typu... ja akurat przeglądam tylko sadistic i dzięki za wrzute @Hacerking, uśmiałem się
może Tobie człowieku się popierdoliło w bańce od tych samochodów do tego stopnia, że myślisz, iż każdy siedzi na mistzrach, demotach, wiosakch i innych chujostwach tego typu... ja akurat przeglądam tylko sadistic i dzięki za wrzute @Hacerking, uśmiałem się
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Jesteście naprawdę nieźle przyjebani skoro czepiacie się o kopiowanie z jakiegokolwiek innego serwisu. Było przypierdalanie się o Joemonster.org, demoty, a teraz wy - bardzo rozgarnięci użytkownicy internetu naśmiewacie się z kogoś, kto nie wchodzi na mistrzów.
BMWswap jesteś totalnym burakiem.
BMWswap jesteś totalnym burakiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów