📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzieci obok się pytają czy fajnie, a ten kurwami rzuca. Ja pierdole...
Nie dość, że ignoruje to jeszcze demoralizuje.
Chciałbym mieć taką pracę jak ten typek co wyjeżdża ze skoczkiem. Tylko ja inaczej bym się bawił. wkręcałbym klientom fazę strachu przy wyjeżdżaniu do skoku
-no zdarzają się wypadki śmiertelne
-uważaj uważaj bo tu coś się luzuje
-o k*rwa ale wysoko, ja bym nie skoczył
-BOOM! żartowałem
-3 2 1 bungee! o nieeee k*rwa, czekaj!
-jak nie skoczysz to jesteś c*pa
-this is SPARTA!! JEB
Mi powiedzieli, że jak nie skocze to i tak kasa przepada więc nic bym nie tracił Idealna robota do bycia skurwysynem bez konsekwencji A jak dostanie zawału to cóż zdarza się. Oczywiście opcja nagrywania niedostępna.
-no zdarzają się wypadki śmiertelne
-uważaj uważaj bo tu coś się luzuje
-o k*rwa ale wysoko, ja bym nie skoczył
-BOOM! żartowałem
-3 2 1 bungee! o nieeee k*rwa, czekaj!
-jak nie skoczysz to jesteś c*pa
-this is SPARTA!! JEB
Mi powiedzieli, że jak nie skocze to i tak kasa przepada więc nic bym nie tracił Idealna robota do bycia skurwysynem bez konsekwencji A jak dostanie zawału to cóż zdarza się. Oczywiście opcja nagrywania niedostępna.
Nemayu napisał/a:
Dzieci obok się pytają czy fajnie, a ten kurwami rzuca. Ja pierdole...
Po takich emocjach to się nie dziwie. Rozumiem, ze każdy sadol po takim czymś wali sobie konia, a on tylko przeklinał.
A do krytykujacych. Wstawiajacie swoje filmiki ze skoków
Czułem się zażenowany oglądając ten filmik i tego gościa. Szkoda przestrzeni dyskowej na taki filmik.
Typowy łysy cebulak. Jest festyn we wiosce to chłop musiał się wykazać, jak widać był pizdą, no ale jak to on nie skoczy, "somsiad i szwagier kurwa patrzom".
oglądałem całe od początku i nie żałuje. Zajebisty ziomek i ten drugi też, piwa dla nich !
Sami eksperci się wypowiadają, najpierw skocz później krytykuj
Sam bym się zesrał, tym bardziej że mam tzw lęk wysokości :/
Sam bym się zesrał, tym bardziej że mam tzw lęk wysokości :/
niektórzy są takimi twardzielami, że besztają faceta, który bał się skoczyć z dużej wysokości. Ciekawe czy ktoś z tych "twardych gimnazjalistów" zastanowił się dlaczego się bał? Pod koniec filmu słychać małe dziecko pytające "czy fajnie było" czy jakoś tak, i skoczek przytula jakąś kobietę, może żona? POMYŚLELIŚCIE O TYM PIERDOLONE GIMBUSY?
W takiej sytuacji, gdy teoretycznie wszystko jest ok, ale coś może pójść źle, człowiek ma natłok myśli, martwi się, że jeśli lina pęknie i zginie czy rodzina da sobie radę. NIENAWIDZĘ, GDY JEDEN CZY DRUGI ZAJEBANIEC-OBSZCZYMUREK OBRAŻA INNYCH, CHOCIAŻ SAM W DUPIE BYŁ I GÓWNO WIDZIAŁ.
Na koniec dodam jeszcze, że taki pyskacz jakby stał tam, na górze to zamiast instruktora pytałby się mamusi, czy wszystko jest bezpieczne.
W takiej sytuacji, gdy teoretycznie wszystko jest ok, ale coś może pójść źle, człowiek ma natłok myśli, martwi się, że jeśli lina pęknie i zginie czy rodzina da sobie radę. NIENAWIDZĘ, GDY JEDEN CZY DRUGI ZAJEBANIEC-OBSZCZYMUREK OBRAŻA INNYCH, CHOCIAŻ SAM W DUPIE BYŁ I GÓWNO WIDZIAŁ.
Na koniec dodam jeszcze, że taki pyskacz jakby stał tam, na górze to zamiast instruktora pytałby się mamusi, czy wszystko jest bezpieczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów