Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Megatrans666 Wczoraj 21:50 6
Coś mi tu śmierdzi fejkiem. Zero reakcji.
Zgłoś
Prosty Wczoraj 21:52
Kurwa co tu się ostatnio dzieje
Zgłoś
Świadomy Wczoraj 21:59 1
I co skoczył na te bungee, czy nie bo na filmiku nie widać na co on skoczył.
Zgłoś
Baronessa Wczoraj 22:00 2
Ale że co się stało? Lina pękła? Pierdolnął o skały?
Sam zeskok wygląda profesjonalnie. Widać, że dziad spędził kawał życia przy sportach ekstremalnych...
Zgłoś
Mister_Klex Wczoraj 22:08
Część druga wkrótce na dziale HARD.
Zgłoś
Nome Wczoraj 22:14 1
nie rozumiem tego
Zgłoś
Nome Wczoraj 22:43
Ukasz995 napisał/a:

Ty tak serio?

no kurwa nie rozumiem co się stało, serio, serio... nigdy nie skakałam na czymś takim... może mi wytłumacz, skoro jesteś taki obcykany
Zgłoś
Ukasz995 Wczoraj 22:47
Nome napisał/a:

no kurwa nie rozumiem co się stało, serio, serio... nigdy nie skakałam na czymś takim... może mi wytłumacz, skoro jesteś taki obcykany

Odpal film kilka razy i patrz na prawy bok. Guma która miała być gdzieś umocowana leci w dół za skoczkiem
Zgłoś
Nome Wczoraj 22:53
Ukasz995 napisał/a:

Odpal film kilka razy i patrz na prawy bok. Guma która miała być gdzieś umocowana leci w dół za skoczkiem

to widziałam, tylko czemu nie ma żadnej reakcji tego gościa co mu kazał skakać, poza tym aż nie wierzę, że to jest możliwe, żeby zapomnieć przymocować linę, słyszałam o wypadkach, gdy ktoś się pospieszył i skoczył zanim obsługa wszystko przygotowała, ale tu to wygląda bardzo dziwnie
Zgłoś
FulTun Wczoraj 23:13 1
Jest pełna lina widoczna na filmie
Zgłoś
WKND Wczoraj 23:17 5
Też chuja z tego rozumiem, ale nie zaufałbym operatorowi mówiącemu z kacapskim akcentem trzy słowa. Fejk jak stąd do Norylska, jutub i sriktok są tego pełne.
Zgłoś
JanzDukli Dzisiaj 0:01 4
Nome napisał/a:

to widziałam, tylko czemu nie ma żadnej reakcji tego gościa co.... dziwnie

Dlatego, że to jest boczny odciąg.
W zwykłym bungee leci się pionowo w dół i guma amortyzuje skok
Tutaj jest to coś bardziej podchodzącego pod tyrolkę, a dziadek po lekkim wyhamowaniu na dole zjedzie sobie bezpiecznie w bok następne kilkadziesiąt czy kilkaset metrów.
To się nazywa Dream Jump

Zgłoś
Megatrans666 napisał/a:

Coś mi tu śmierdzi fejkiem. Zero reakcji.

Fakt jak testament ustawiony powinni klaskać ze szczęścia
Zgłoś
baronturbina Dzisiaj 2:07
DATA010101010101010101010101011010101101 napisał/a:

Fakt jak testament ustawiony powinni klaskać ze szczęścia

W jaki sposób można „ustawić” testament. Masz na myśli jakiś rodzaj oszustwa? Po to spisany żeby kogoś do piachu posłać?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem