📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:53
🔥
Elektryka prąd nie tyka
- teraz popularne
dobrze że było płytko bo jeszcze by utonął
Jeden jebany dzień, jedna chujowa decyzja, jedno piwko za dużo pewnie i będzie srał pod siebie do końca życia. Ja pierdole... Chujowe towarzystwo bywa bardziej zgubne niż, brak mózgu. Nie dajcie się namawiać debilom.
Ja po tym co tu widziałem, to nawet na basenie pewnie się nie odważę już skakać na główkę.
Smutne to. Facet będzie żałować tej decyzji do końca życia. A ten film będzie jednym ze znienawidzonych... Szkoda.
Kurwa jeszcze rusza mu tą szyją, pamiętajcie żeby nigdy w takiej sytuacji nie ruszać szyi poszkodowanego, jeśli wypadek jest w wodzie to robić wszystko żeby ta szyja była stabilna, wtedy lekarze czasem są w stanie poskładać niektóre końcówki nerwowe, jak traficie na takiego Janusza pierwszej pomocy to już macie na 100% pozamiatane
O kur... tak jak jeden z sadoli - tetrus... własnie, co tam u ciebie tetrus?
Zamulator pierdolony, nawet na imprezie zamula ;/
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów