18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:33
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:53
🔥 Elektryka prąd nie tyka - teraz popularne
dumad 2016-04-16, 23:00 54
dobrze że było płytko bo jeszcze by utonął

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
klasz 2016-04-17, 0:21 29
Skok na warzywko tak zwany:D
Zgłoś
m................0 2016-04-17, 7:58 2
Jak mawiał jeden skoczek ze Śląska:

"Chwile ulotne jak ulotka"
Zgłoś
h................o 2016-04-17, 12:30
Gdy nie mógł się ruszać, to mogli go kopać po jajkach, ja bym tak zrobił na ich miejscu.
Zgłoś
thoms0n 2016-04-17, 12:43 69
Jeden jebany dzień, jedna chujowa decyzja, jedno piwko za dużo pewnie i będzie srał pod siebie do końca życia. Ja pierdole... Chujowe towarzystwo bywa bardziej zgubne niż, brak mózgu. Nie dajcie się namawiać debilom.
Zgłoś
kokos_123 2016-04-17, 13:09
Ja po tym co tu widziałem, to nawet na basenie pewnie się nie odważę już skakać na główkę.

:oneko:
Zgłoś
luk95 2016-04-17, 14:57 2
Moim zdaniem ten film niesie o wiele lepszy przekaz niż kampanie typu ,,Płytka wyobraźnia to kalectwo.''
Zgłoś
LaChupacabra 2016-04-17, 16:39
Wyłączył mu się hardware poniżej szyi.
Zgłoś
mr-dupa 2016-04-17, 20:04
Smutne to. Facet będzie żałować tej decyzji do końca życia. A ten film będzie jednym ze znienawidzonych... Szkoda.
Zgłoś
monster755 2016-04-17, 21:07 4
Kurwa jeszcze rusza mu tą szyją, pamiętajcie żeby nigdy w takiej sytuacji nie ruszać szyi poszkodowanego, jeśli wypadek jest w wodzie to robić wszystko żeby ta szyja była stabilna, wtedy lekarze czasem są w stanie poskładać niektóre końcówki nerwowe, jak traficie na takiego Janusza pierwszej pomocy to już macie na 100% pozamiatane
Zgłoś
Runej 2016-04-17, 23:31
O kur... tak jak jeden z sadoli - tetrus... własnie, co tam u ciebie tetrus?
Zgłoś
wojtekjaruzelski 2016-04-18, 14:10
Zamulator pierdolony, nawet na imprezie zamula ;/

Dzieńdobry, pierdol się
Zgłoś
uterno 2016-04-18, 15:22 1
Tyle się mówi o skakaniu na główkę, a regularnie zwożą do szpitala takich pechowców. Ortopedzi mówią na nich "gadające głowy", co daje wyobrażenie o ich przyszłym funkcjonowaniu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów