Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak czy inaczej fajny kurwa brat co nawet nie próbuje łapać ani czegoś podstawić, tylko se nagrywa, ku naszej uciesze.
@up Łapać? Podstawić? Człowieku Ty wiesz co mówisz? Spróbuj sobie PODNIEŚC faceta ważącego pi razy oko 80 kilo - trudne, co? A teraz podnieś jego mase 2-3 krotnie i masz mniej więcej jego masę właściwą w momencie upadku po nabraniu pędu. Życie to nie bajka że skacząc wyciągasz parasolkę i lądujesz gładziutko na ziemi albo ktoś rozciąga kocyk i odbijasz się jak od trampoliny
Tak jest. Już kiedyś była tutaj dyskusja na ten temat, chyba pod filmem z Chin. nawet małe, roczne czy dwuletnie dziecko byłoby w stanie zabić dorosłego człowieka, spadając z 3 czy 4 piętra.
Inna sprawa że zamiast nagrywać mógł jakkolwiek asekurować brata, nawet kosztem swojego zdrowia i połamania wszystkich kości, byle nie dopuścić do jebnięcia głową.
@up Łapać? Podstawić? Człowieku Ty wiesz co mówisz? Spróbuj sobie PODNIEŚC faceta ważącego pi razy oko 80 kilo - trudne, co? A teraz podnieś jego mase 2-3 krotnie i masz mniej więcej jego masę właściwą w momencie upadku po nabraniu pędu. Życie to nie bajka że skacząc wyciągasz parasolkę i lądujesz gładziutko na ziemi albo ktoś rozciąga kocyk i odbijasz się jak od trampoliny
To wiem, ale to było 2 piętro, a w zasadzie daszek na 1 piętrze. No i nie był to lot pionowy. Może by się tylko połamali.
pierdolisz głupoty jak zwykle,próbować zawsze warto...
sadistic.pl/zlapie-se-to-moze-zarucham-vt393599.htm
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów