Dzieciak zajebal salto. Akcja 0:25
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ryczy jak mulak podczas godów
Bad Idea Gone Bad. Zły pomysł poszedł źle. Od kiedy zły pomysł może pójść dobrze?
ah ten jęk, ten ból i moment jak widzisz ziomków nad sobą a jedyne co możesz zrobić to leżeć i rzęzić
chuj z tym ale ja nie lubię tych FAILI... Jednak jak jebnął go rower w 1:35 to już było dobre.
Fajnie mu to wyszło
Sie chujowi bebechy poprzewracały w basie. Niech cierpi. Trzebabyło siedzieć przed komputerem.
stłuczone płucko boli
Niektórzy z Was wkurwiają...
Spróbujcie sobie kiedyś takich sportów, poczujcie jak to jest niedolecieć albo popełnić błąd, a nie kurwa komentujecie z fotelika w bezpiecznym domku trzymając mamusie za spódnice...
Spróbujcie sobie kiedyś takich sportów, poczujcie jak to jest niedolecieć albo popełnić błąd, a nie kurwa komentujecie z fotelika w bezpiecznym domku trzymając mamusie za spódnice...
evuzopl napisał/a:
Wolę siedzieć w bezpiecznym domku niż później płakać i zbierać kasę na operację kręgosłupa lub rehabilitację z podpisem " To była moja pasja".Niektórzy z Was wkurwiają...
BTW: Widać że kumple też pomocni, bez tej kamerki praktycznie w dupie by się nie pozbierał.
TheSkorpioniks- Gdyby swiat skladal sie tylko z takich sierot bojących się zaryzykować to mieszkalibysmy w jaskiniach. Bez ryzyka nie ma rozwoju i to tyczy się nie tylko sportu. Szkoda mi ludzi , którzy wolą spędzić życie przed kompem bo tak jest bezpieczniej. Żałosne podejście do życia.
Odbił sobie płuco, nic strasznego. Przejdzie po chwili. Sam kiedyś wyjebałem z przyczepy u babci na wsi. Pracowaliśmy przy zbożu i miałem z kuzynem zaciągać burtę od przyczepy, na którą napierało zboże. On bez ostrzeżenia puścił i mnie szarpnęło. Salto z wysokości 2m w przód na plecy, odbite płucko. Dziwne uczucie, kiedy chcesz zaczerpnąć powietrze, ale nie masz takiej możliwości i dusisz się przez chwilę.
Piwko !
Piwko !
z roweru przesiadł się na motorynkę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów