Chyba jej pierwszy raz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Twaju mać!
Myślałem że opór powietrza zamknie jej mordę i skutecznie zniechęci do krzyku, ale nie, dzielnie napierdalała dalej...
Bardzo wcześnie otworzył spadochron, widocznie w cenie były też romantyczny lot nad zadupiami. Skoki typu HALO - to dopiero jazda.
Czy ta mała czasza tak długo wyciąga główną czy pełniła funkcję stabilizatora lotu i gość zwolnił jakiś "hamulec" i wtedy wyciągnęła główną czaszę spadochronu?
Sonal napisał/a:
@ssiwy: "Piwo za brak stanika:) "
Masz na myśli chyba tego faceta (to normalne u facetów, że nie noszą staników) - czy po prostu masz problemy ze wzrokiem.?
Ktoś tu piersi bez stanika nie widział wcześniej i nie ma porównania przyjrzyj się dobrze
edit.
Sorry, teraz doczytałem że jesteś hanysem, więc twoja wypowiedz mnie nie dziwi, rozumiem - inny świat, inni ludzie.
Nie mam nic do hanysów, ale jakoś musiałem mu pocisąć także bez napiny
@cocaine.animals Już myślałem, że to do mnie, już chciałem pocisnąć jak szmatogłowemu kozojebcowi, ale patrzę, nie ma "@up", więc sorry. A czy jest tępą kurwą, nie wiem, nie znam. Ale paszczę ma dość pojemną, w moim odczuciu, więc, kto wie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów