Chyba jej pierwszy raz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ale drze ryja. Stwarza to pewne możliwości wypełnienia tej luki if you know what I mean
ona łapie powietrze jak gekon ;p 0:23 ;o ;O ;o ;O no ale przy takiej predkosci... podobny efekt jak by sie jchalo scigaczem bez kasku ; d
ciekawe czy podczas sexsu też tak krzyczy aaaaaa aaaaaaa aaaaaa aaaaaaa
Ja bym nie wytrzymał, i jej przypierdolił chociaż malutkiego liścia. No jak tu się delektować lotem, kontemplować szum powietrza, gdy organizm utrzymujący cycki i cipkę przy życiu, używa tak drastycznie niekompatybilnych dźwięków dla uszu? Ogólnie doceniam kobiety, ale to żyjątko mnie wkurwiło ;]
Kurwa zamknij mordę tępa kurwo.
ces napisał/a:
Drze ryja jak moja dziewczyna przy pierwszym analu.
A nie... ja nie mam dziewczyny..
ma sie rozumiec ze po twoim analu ?
Ale jej mordę wykręciło jak spadali. Za dużo prochów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów