📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głowa zamortyzowana, jelito pęknięte. W czym problem. Stunt wyszedł
Gołym okiem widać, że nie miał szansy doskoczyć do trampoliny choćby się w locie zesrał. Jak to była zaplanowana akcja to serio niezłe debile.
Koledzy, alkohol i basen. Co może wyjść źle?
karinawaw napisał/a:
Gołym okiem widać, że nie miał szansy doskoczyć do trampoliny choćby się w locie zesrał. Jak to była zaplanowana akcja to serio niezłe debile.
Gdyby się dobrze odbił i byl wysportowany to by miał szansę. No właśnie gdyby gdyby
Cymbał jak chuj... Ameryczka w pigułce.
Trafił chujem w stelaż. Jest szansa, że się nie rozmnoży.
Trafił chujem w stelaż. Jest szansa, że się nie rozmnoży.
Wyjcio napisał/a:
Gdyby się dobrze odbił i byl wysportowany to by miał szansę. No właśnie gdyby gdyby
Właśnie dlatego się zjebał,bo się właśnie odbił się od drabiny.
W momencie wybicia,drabina cofnęła się o tyle,co właśnie zabrakło do lądowania na miękkim.Gdyby choć troszkę lizną fizyki w szkole.
A tak. Wyszło zajebiście.
wystarczyłoby gdyby odbił się sekundę później, gdy drabina weszła w odpowiedni kąt.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów