📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
przypomniało mi się jak kiedyś z kumplem wyleczyliśmy cygana co siedział pod kościołem i żebrał... nóżki powyginane i wiadomo "panda" no to chcieliśmy mu ofiarować trochę żołędzi z procy... headshot i wstał jebany! ba, zaczął nas gonić! miny ludzi pod kościołem którzy go dokarmiali drobnymi bezcenne. Więcej już go nie widzieliśmy więc sądzę, że permanentnie ozdrowiał.
Cartman był pierwszy i to na deskorolce
southparkstudios.com/clips/155586/cartman-jumps-the-homeless
southparkstudios.com/clips/155586/cartman-jumps-the-homeless
Nie wiem czy dawać piwo. To było bardzo ryzykowne z jego strony, mogło mu się nie udać przeskoczyć i się wjebać w cygana... I wtedy bym piwo dał na pewno
Ale mnie wkurwiają Ci wszyscy żebracy, wszyscy to oszuści i naciągacze bo tak naprawdę trzeba mieć końskie zdrowie żeby klęczeć i płaszczyć się na ziemi całymi dniami :/ I gdzie tutaj poczucie własnej godności? Brudasy jebane, nie chce im się iść do jakiejkolwiek pracy, a tak siedząc dziennie i wzbudzając litość naiwnych ludzi dostają więcej niż niejedna osoba uczciwie zarobi.
Klocuch w tle?
co do filmu:
Zatrudniłbyś cygana?
x93060206824x napisał/a:
A Brudasy jebane, nie chce im się iść do jakiejkolwiek pracy, a tak siedząc dziennie i wzbudzając litość naiwnych ludzi dostają więcej niż niejedna osoba uczciwie zarobi.
Zatrudniłbyś cygana?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów