W tył ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
W tył ...
Bez wybicia tyczka nikogo nie uniesie. Słaby trener, ja bym mu to lepiej wytłumaczył...
smc napisał/a:
Bez wybicia tyczka nikogo nie uniesie. Słaby trener, ja bym mu to lepiej wytłumaczył...
Tam wiemy. Ty skakałeś i zdobyłeś dwa tytułu. Później zostałeś trenerem na AWF
A na końcu jak zwykle wstałeś, bo się zesrałeś
Kiedyś startowałem w zawodach w skoku wzwyż. Zająłem drugie miejsce, a miałem problem z trafieniem w materac po drugiej stronie poprzeczki. Podobało mi się, choć teraz czasem się ślinię i oko mi lata.
buer2008 napisał/a:
Kiedyś startowałem w zawodach w skoku wzwyż. Zająłem drugie miejsce, a miałem problem z trafieniem w materac po drugiej stronie poprzeczki. Podobało mi się, choć teraz czasem się ślinię i oko mi lata.
Ja tylko trenowałem przez chwilę dla zabawy. Fajny sport.
Wygląda to ma mix skoku o tyczce i rzutu oszczepem. Oba do tyłu oczywiście
Ja to na olimpiadzie oglądam wyłącznie dlatego, że wciąż mam złudną nadzieję, że któryś się tak solidnie tą tyczką na dupę nadzieje.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów